Geld en geluk. Gaat dat eigenlijk wel samen?

Vaak hoor ik mensen klagen over hoe slecht ze het hebben Het gaat financieel niet lekker, ze hebben te weinig geld, de zaken gaan minder goed, de crisis had er ingehakt, ze moeten zoveel belasting betalen, enzovoort, enzovoort. Klagen, klagen, klagen…
En als je ze dan vraagt wat ze willen, is het antwoord uiteenlopend. De één wil graag meer geluk, minder tegenslagen en wat meer geld om in ieder geval de rekeningen te kunnen betalen. En de ander wil rijker zijn, zodat dromen uitkomen en waargemaakt kunnen worden.

Tegenstelling

Maar als ik dan vraag ‘wat vind je van geld?’ is het antwoord vaak niet positief. Ik hoor dan vaak: “geld is de wortel van het kwaad”, “geld maakt je gierig” en “ach, geld maakt niet gelukkig”.
En eigenlijk zijn dit stuk voor stuk rare antwoorden.
Geld is namelijk geen van al deze dingen. Het is een wettig betaalmiddel, een ruilmiddel. En dat is alles!
En nee, geld maakt niet gelukkig. Natuurlijk niet. Waarom niet? Omdat het daar ook niet voor bedoeld is. Geld is bedoeld om iets te kunnen betalen. Dus geld is wel erg handig en het is helemaal oké om er genoeg van te hebben.
Geld maakt gierig? Ik ken hele rijke mensen die uitermate gul zijn. Als rijke mensen gierig zijn, dan waren ze dat al voordat ze geld hadden. Meer geld stelt je in staat om meer te doen en meer te zijn wie je al bent. Ben jij een aardig persoon? Dan stelt meer geld je in staat om nóg aardiger tegen meer mensen te zijn.
En geld is de wortel van het kwaad? Dat is een kolossale misvatting, stammend uit bijbelse, vervlogen tijden. Ooit werd gezegd dat de ZUCHT naar geld de wortel van het kwaad is. En dat is toch echt heel iets anders dan dat geld zelf de wortel van het kwaad is. Geld is gewoon een betaalmiddel en ik weet zeker, dat als jij er meer van hebt, je er hele leuke dingen mee kunt en gaat doen.
In mijn beleving is meer geld hebben prettig. Stel je maar eens voor dat je de gave zou hebben om op de een of andere manier gewoon meer geld aan te trekken. Als je werknemer bent en je krijgt gemakkelijk een forse loonsverhoging. Of als je een eigen bedrijf hebt of ZZP’er bent en je kunt meer en/of fors hogere facturen uitschrijven… Of je krijgt andere financiële meevallers. Dat maakt je leven toch prettiger, of niet?

De ‘geheime gave’ om geld aan te trekken

Er zijn mensen die een ‘geheime geldgave’ hebben. Zij trekken het aan, alsof ze er magnetisch voor zijn. Op de een of andere manier hebben zij altijd meer tot hun beschikking dan ze in feite nodig hebben. Zij genieten van heerlijk verre vakanties, gaan luxueus uit eten, shoppen zonder op te hoeven letten hoeveel ze uitgeven, kopen vaak mooie kleren en schoenen, hoeven niet op de kleintjes te letten bij het boodschappen doen, doen leuke dingen, rijden een te gekke auto en meer. Heb je er beeld bij?
Hoe doen ze dat? Wel, het strekt te ver om dat in deze blog uit te leggen, maar wat ik wel kan zeggen is dat het te maken heeft met je mindset, oftewel je geldprogrammering. Het zit ‘m in je eigen brein. En jouw ‘geldprogrammering’ bepaalt uiteindelijk hoe je over succes en geld denkt, hoe je ermee omgaat, hoe je ernaar handelt en uiteindelijk hoe je financiële resultaten zijn.
Het is een stukje van jouw onderbewustzijn dat uiteindelijk je financiële succes bepaalt.

Wat als je deze gave niet hebt?

Bij sommige mensen is deze geldprogrammering ronduit belabberd. Deze mensen worden dakloos of zitten in de bijstand, in een armoedig flatje, 3-hoog achter. En dat alles komt ogenschijnlijk door externe factoren, want niemand kiest er bewust voor om als dakloze te leven of in een armoedig flatje te wonen. Het feit dat deze mensen in die situatie zitten is dan ook bijna altijd een combinatie en aaneenschakeling van foute keuzes geweest.

Wat als je deze gave een heel klein beetje hebt?

De grootste groep mensen heeft een heel klein beetje van deze gave. Zij hebben een middelmatige geldprogrammering in hun onderbewustzijn. Zij doen het redelijk, hebben een gemiddeld inkomen, maar missen toch vaak net dat extra stukje om het leven te kunnen leiden dat ze zo graag willen.

En wat als je deze ‘magische’ gave wél hebt?

Er is er een relatief kleine groep die een goede tot uitstekende geldprogrammering in hun brein heeft. Deze mensen hebben op financieel gebied niks te klagen. Zij trekken meer geld aan dan zij nodig hebben en genieten met volle teugen van het leven. Ze kunnen dit doen, ondanks dat het leven nou eenmaal geld kost. Hoe leuker, luxueuzer en mooier je wilt leven, hoe meer geld je daarvoor moet hebben. Zo zit onze maatschappij nou eenmaal in elkaar.

Hoe staat het met jou?

Het goede nieuws is dat jij jouw eigen onderbewustzijn precies zo kunt programmeren voor deze vorm van geldmagnetisme. Je kunt deze gave dus aanleren, waardoor je leven spectaculair kan veranderen. Het is maar net waarvoor jij kiest. Eén ding is zeker: meer geld stelt je in staat om meer dingen te doen.
Wanneer je luistert naar alle delen van het HypnoMiljonair Programma, dan stel je je brein in op het aantrekken van meer succes en meer geld. Je ontwikkelt snel en veilig een positieve geldprogrammering die je magnetisch maakt voor succes en meer geld.
Dit intensieve programma helpt je jouw ‘geldbrein’ dusdanig te programmeren, dat je gaat behoren tot de kleinere groep mensen voor wie geld nooit een issue is. Dit is de groep mensen die kunnen doen wat ze leuk vinden.

Na dit programma:

  • Is je manifestatiekracht op het gebied van meer geld aantrekken omhoog geschoten
  • Heb je de gave om uitermate winstgevende ideeën te bedenken
  • Kun je jouw gouden ideeën in gedachten testen op winstgevendheid en haalbaarheid
  • Heb je de kennis in huis om deze gouden ideeën om te zetten in een actieplan
  • Heb je de juiste mentale eigenschappen om je plannen uit te voeren en tot succes te brengen
  • Geniet je van een financieel beter leven

Je drive om succesvol te worden in korte tijd wordt vanuit je binnenste in de turbostand gezet, je gaat er helemáál voor. Voortaan zul jij uit het juiste hout gesneden zijn voor het financiële succes dat je zo graag wenst.
Klik nu hier en download het HypnoMiljonair Programma vandaag nog, zodat je jezelf de komende dagen en weken transformeert in een super succes- en geldmagneet.
Je leven zal er blijvend door veranderen in positieve zin. Stel je eens voor als Vrouwe Fortuna je voortaan toelacht en je je financiële situatie voorgoed fors verbetert…
Hoe ziet jouw leven er dan uit? Ga je binnenkort ook shoppen in New York, Parijs of Londen?

Copyright © 2006-2024 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier