Je onbewuste wijsheid

Is jouw onderbewustzijn mateloos veel slimmer dan jij?

Wist je dat jouw onderbewustzijn ontelbaar veel keren slimmer is dan je bewustzijn? In deze blog leg ik je uit hoe dat zit en hoe jij deze mateloze slimheid naar je bewustzijn kunt overhevelen.

Iedereen heeft weleens behoefte aan goed advies op het moment dat er moeilijke beslissingen genomen moeten worden. En ineens weet je het.

Heb je ooit een spontaan inzicht of inspiratie gekregen, waardoor je ineens een ‘Aha!’-moment beleefde en je een oplossing zag voor een bepaald probleem?

Als je zo’n spontane ingeving ooit meegemaakt hebt, dan heb je ervaren hoe onbewuste wijsheid (iets waarvan je niet wist dat je het in je had) je te hulp kan schieten. Onbewuste wijsheid is de wijsheid die opgeslagen (en verborgen) ligt in je onderbewustzijn.

Die ‘Aha!’-momenten waarop je ineens iets begrijpt zijn geweldig. Maar waar komen ze vandaan?

Sommige mensen denken dat dit soort plotselinge ingevingen van ‘buitenaf’ komen, bijvoorbeeld door entiteiten (geesten, engelen, gidsen). Anderen denken dat het gewoon geluk of toeval is.

Wat je feitelijk daarmee doet is het fenomeen buiten jezelf zoeken. Je legt de macht buiten jou. En dus heb je er geen controle over. Jij kunt immers niet bepalen wat een geest, entiteit of gids doet en als je denkt dat het geluk of toeval is, dan heb je er al helemaal geen controle over. Althans dat denk je…

Realiteit

De realiteit waar deze wijsheden vandaan komen is veel interessanter dan ‘gewoon geluk hebben’ of een ingeving krijgen van ‘buitenaf’. Ze komen namelijk niet van buitenaf. En het is ook geen toeval of geluk. Ze komen uit een zeer diep deel van jezelf: je onderbewustzijn!

Het is wetenschappelijk aangetoond dat jij als mens veel meer kennis in je brein hebt opgeslagen dan waar je je bewust van bent.

Je hebt een gigantische opslagplaats vol herinneringen en ervaringen die je hele leven teruggaan en die elke dag verder uitgebreid wordt.

Recent onderzoek toonde aan dat een gemiddeld menselijk brein ongeveer 2,5 Petabyte aan gegevens kan bevatten. Dat is 2500 Terabyte, oftewel 2,5 miljoen Gigabyte. (bron)

En al deze gegevens zijn aanwezig in je brein. Alleen kun je er niet op commando bijkomen.

Smal bewustzijn

Mensen hebben de neiging om te leven in een vrij smalle band van ‘bewustzijn’. Dat betekent dat je slechts een zeer beperkte set aan opgeslagen data gebruikt om je leven te kunnen leiden en je dagelijkse dingen te kunnen doen.

Vaak weet je wel dat je iets weet, alleen je herinnert je het niet. En er zijn dingen waarvan je niet weet dat je ze weet.

Heel af en toe sijpelt er wat informatie door uit deze onnoemelijk rijke schat aan verborgen kennis en creatieve inzichten. Dit kan gebeuren tijdens dromen, op intuïtieve momenten en op die inspirerende ‘Aha!’-momenten.

Goed nieuws!

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te wachten en hopen dat die inspiratie ooit op een dag zal komen. Je kunt de poort naar deze verborgen data leren op commando open te zetten voor je.

Daardoor baan je de weg vrij voor deze verborgen intuïtieve kennis, om van je onderbewustzijn naar je bewustzijn te stromen. Je weet dan ineens veel meer. Je herinnert je enorm veel meer en je krijgt inzichten waar je u tegen zegt.

Wees gerust. Je zult niet overspoeld worden. Zo werkt het niet. Maar wat je wel ervaart is dat het zal zijn alsof je een liefdevolle, innerlijke, zeer wijze mentor hebt die je kan adviseren op alle gebieden in je leven.

Het zal lijken alsof je een gigantische hoeveelheid wijsheid in je hebt.

Hoe doe je dit?

Enkele jaren geleden ontwikkelde ik een heel bijzondere sessie die je helpt die poort naar je onbewust opgeslagen kennis te openen. Daarmee open je de sluisdeuren naar de oceaan van kennis en wijsheid in je onderbewustzijn.

onderbewustzijn mateloos slimmer

De sessie laat je diep ontspannen. En tijdens deze ontspanning gaat het onderbewustzijn deze verborgen kennis met je bewustzijn delen. De poort gaat open en jij hebt de controle daarover. Er gaat informatie naar je bewustzijn stromen, waardoor je dingen gaat weten en begrijpen die je eerder niet wist of begreep.

Je krijgt een kristalhelder beeld hoe je bepaalde dingen op moet lossen. Je krijgt inzichten en je gaat weten wat de beste keuze is voor bepaalde situaties. Je ziet oplossingen waar je eerder geen raad mee wist.

Uiteindelijk ga je inzien dat je echt kunt vertrouwen op al deze kennis van je onderbewustzijn en de wijze informatie die het met je deelt. Je wordt zeer creatief in het vinden van oplossingen voor problemen en deze sessie maakt je een slimmer en wijzer mens.

Hoe zou jij het vinden om veel sneller je doelen te bereiken, omdat je weet wat je precies moet doen? Om niet meer dezelfde fouten te maken? Om dingen anders te gaan doen, zodat het nu wel tot gewenste resultaten leidt?

Aan de slag!

Wil je dit ook meemaken? Dan nodig ik je uit om te gaan luisteren naar de sessie ‘Ontdek je onbewuste wijsheid‘. Met deze sessie realiseer je dit. Luister er regelmatig naar en hoe vaker je luistert, hoe verder die poort opengaat en hoe beter je de controle erover krijgt.

Klik hier om deze sessie te downloaden!

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

INTERESSANT

Diabetes genezen

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.