feestdagen

Tijdens de feestdagen denken we niet meer na

De feestdagen staan weer voor de deur. En dat vieren we onder andere met eten! Vooral lekkere dingen en vaak veel!

Met Sinterklaas, dat we net gehad hebben, denk je aan snoepgoed, gevulde speculaas, pepernoten en warme chocolademelk met slagroom.

En over een paar weken krijgen we Kerst. Je doet je tegoed aan kerstbrood, amandelstaaf en heel veel andere lekkernijen. Een week daarna is het Oud & Nieuw met oliebollen en appelflappen. En dan hebben we het nog niet gehad over de bijkomende dranken: bier, wijn, champagne, likeuren, gedistilleerde dranken, mixdrankjes en meer.

Feestdagen: kies je tradities of gezondheid?

Het opvallende is dat je tijdens de feestdagen ineens niet meer nadenkt over de gevolgen van je eet- en drinkgedrag. En dat is aan de ene kant logisch, want feestvieren doe je met eten en drinken. Zo heb je dat geleerd, dat is traditie.

Je pauzeert de verantwoordelijkheid voor jezelf en schuift het door naar het nieuwe jaar. Tradities moet je immers in ere houden, toch?

En natuurlijk, tradities zijn belangrijk, maar de vraag is of het verstandig is om dat te doen ten koste van je gezondheid. Wat als je gevoelig bent voor bijvoorbeeld overgewicht?

Het probleem is dat je niet meteen de consequenties ervaart van een maand lang ongezond eten en drinken. Dat komt pas achteraf.

Je denkt wellicht: Vanaf 2 januari ga ik op dieet. Want op 1 januari wil je natuurlijk wel nog de laatste oliebollen en kerstchocolaatjes opeten.

Beginnen met je goede voornemen

En dan begin je op 2 januari met frisse tegenzin aan je goede voornemen om af te slanken. Of je gaat dan pas op zoek wát je eigenlijk wilt gaan doen om af te vallen.

Maar dan is er een paar dagen later een nieuwjaarsborrel. Tja, dat kun je niet overslaan natuurlijk. Oké, ik begin halverwege januari wel, als alles achter de rug is.

En zo schuif je het steeds maar verder in de toekomst. Terwijl je NU leeft.

Uiteindelijk begin je aan je afslankpoging. Maal al na een paar dagen rammel je van de honger, want dát is wat je met een dieet creëert. Je creëert een vorm van ondervoeding en dus honger.

Wat er vervolgens gebeurt, is dat je onderbewustzijn je metabolisme afremt. Er komt namelijk minder energie binnen dan je lichaam verwacht. Zeker na de feestdagen, toen je nog genoot van jezelf volproppen met van alles en nog wat.

Afvallen gaat misschien de eerste week of weken nog redelijk goed, maar er komt gegarandeerd een moment dat je het niet meer vol kan houden. Of je hebt er schoon genoeg van.

Je beloont jezelf een keer met iets lekkers om je behaalde resultaten tot nu toe te vieren, en voor je het weet zak je af naar je oude eetpatroon.

Weg resultaat!

En dan slaat het noodlot hard toe. Je metabolisme was al vertraagd, en dat zorgt er nu ook voor dat je lichaam meer reserve-energie opslaat, in de vorm van lichaamsvet. Het gevolg is dat je snel weer aankomt. Meestal meer dan je kwijtgeraakt was. Het jojo-effect is (weer) begonnen. En uiteindelijk ben je weer een grote teleurstelling, en nieuwe kilo’s rijker.

Dit patroon herhaalt zich jaar in, jaar uit, voor de meeste mensen met overgewicht die ervan af willen. Je wordt steeds zwaarder en op een gegeven moment helpt gewoon gezond eten je niet meer om af te vallen. Je zit als het ware vast, je komt met geen mogelijkheid meer van je extra kilo’s af.

Hoe verlos je jezelf?

Wil je na de feestdagen ontsnappen uit de klauwen van het jojo-effect en op een volstrekt gezonde manier vanzelf afvallen? Dan zul je moeten beginnen met je metabolisme te resetten.

Een verstoord metabolisme is namelijk een belangrijk deel van het probleem, waardoor afvallen zo moeilijk wordt. Wanneer je jouw metabolisme herstelt, ga je helemaal vanzelf afvallen en word je (weer) mooi slank zonder dieet.

De methode waarmee je dit snel en eenvoudig realiseert heet HypnoSlank. Je valt er voorspelbaar 1 tot 3 pond per week mee af, zonder dieet, honger of jojo-effect. Elke kilo die eraf is blijft er voorgoed af.

Wil je weten hoe het werkt en of deze methode ook voor jou geschikt is, meld je dan nu aan voor de gratis online HypnoSlank-training. In deze training ontdek je hoe de methode precies werkt, hoe je ermee kunt beginnen en hoe ook jij voorspelbaar en betrouwbaar van je overgewicht afkomt.

En dat niet alleen. Omdat dit géén dieet is, ga je afvallen op de plekken waar jij dat belangrijk vindt. En dat is iets dat je nooit met een dieet kunt realiseren. Wil je meer buikvet kwijtraken? Of wil je juist meer heupvet kwijtraken? Met HypnoSlank heb je die mogelijkheid.

Meer weten?

Tijdens deze gratis online training leer je hoe dit alles werkt en hoe je praktisch vanzelf mooi, slank en gelukkig wordt zonder dieet. Meld je nu aan voor deze gratis online training door hier te klikken.

Let op, het aantal plekken is beperkt tot 50. Vol = vol.

Meld je dus nu aan door op de knop hieronder te klikken.

Copyright © 2006-2024 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

5 1 stem
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Diabetes genezen

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier