Menu

Training voor assertiviteit

Vind je het lastig om te zeggen wat je ervan vindt? Kom je vaak niet op voor jezelf of je eigen mening en heb je daar achteraf spijt van?

Als een gebrek aan assertiviteit je bij wijze van spreken ‘s nachts wakker houdt en je vindt dat je best meer voor jezelf mag opkomen, dan is hulp nabij.

Wellicht hebben anderen tegen je gezegd dat je eens wat vaker voor jezelf moet opkomen en misschien vind je dat zelf ook, maar hoe doe je dat? Een gebrek aan assertiviteit kan je het gevoel geven dat je je overrompeld voelt als iemand iets tegen je zegt of je op een bepaalde manier behandeld.

Achteraf heb je dan de mooiste reacties in gedachten. “Had ik maar dit gezegd”, of “had ik maar dat gedaan”. Alleen dat is achteraf.

Een gebrek aan assertiviteit kan je een gevoel geven van constante angst en boosheid. Het gevoel dat je maag zich omdraait als je al denkt aan een potentiële confrontatie.

De boosheid die je kunt voelen als je je achteraf realiseert dat je (weer) gemanipuleerd bent, en de kwaadheid op jezelf, of het teleurgestelde gevoel, als je het wéér hebt laten gebeuren en je weer niet opkwam voor jezelf.

De sessie Training voor assertiviteit helpt je assertiever te worden, zodat je steeds meer voor je zelf en je eigen ideeën opkomt. Je durft meer je mening te uiten en laat je niet meer overrompelen door anderen, of door je eigen gevoelens.

Assertieve mensen:

  • Zijn beleefd en vriendelijk tegen collega’s, maar wanneer men begint te profiteren van ze, zullen ze het aangeven, zodat ze duidelijk hun grenzen laten zien.
  • Zijn goede vrienden, maar als ze slecht worden behandeld, zullen ze laten weten dat ze gekwetst zijn.
  • Voelen zich op hun gemak bij het maken van bijvoorbeeld een proefrit om daarna zelfverzekerd te kunnen zeggen dat het toch niet is wat ze hoopten of verwacht hadden.
  • Passen kleding in een kledingzaak of schoenen in een schoenenzaak en zeggen dat ze toch verder kijken, zonder dat ze het gevoel hebben een ‘geldige’ reden te moeten geven.
  • Geven anderen het voordeel van de twijfel, maar geven ze ook niet te veel kansen.
  • Hebben een bepaald aura om zich heen dat anderen feilloos laat weten dat er niet gesold kan worden met ze.

Indien assertiviteit iets is waar je meer van wilt hebben, dan is deze sessie Training voor assertiviteit een snelle en deskundige methode om dat te realiseren.

Download nu Training voor assertiviteit en leer voortaan opkomen voor jezelf

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Training voor assertiviteit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten