Menu

Manifesteren doe je zo! Deel 2

Manifestatie is een simpel mechanisme dat werkt op basis van aantrekkende energie. In deel 1 van de cursus ‘Manifesteren doe je zo!’ leer je deze techniek correct toepassen en hoe je de juiste vorm en hoeveelheid energie kunt meesturen met je manifestatiewens.

Toch is gebleken dat dit soms niet voldoende is. Sommige mensen die het proces stipt opvolgden, slaagden er niet in om te manifesteren. Onderzoek toonde aan dat er in die gevallen meestal sprake is van onzuivere manifestatie.

Onzuivere manifestatie is wanneer je iets wilt manifesteren en je tegelijkertijd onbewuste blokkades hebt, die tegenovergestelde (=afstotende) energieën creëren.

Je stuurt dan in feite een manifestatieverzoek naar het universum en tegelijkertijd stuur je ook meerdere signalen die het juist niet willen.

Het gevolg is dat de aantrekkende werking niet kan plaatsvinden.

Om dit probleem op te lossen ontwikkelde ik een tweede deel bij ‘Manifesteren doe je zo!’. Met deze sessie ga je op onbewust niveau op zoek naar jouw blokkades en je elimineert ze stuk voor stuk. Het uitgangspunt is wat je wilt manifesteren.

Dit proces gaat door, totdat je manifestatie 100% zuiver is. Je verwijderd stuk voor stuk alle afstotende energieën, waardoor er één krachtige manifestatie-energie overblijft.

En dat is die van jouw intentie.

Dan blijft er een zuivere aantrekkende energie over die in lijn is met wat je wilt manifesteren. Dát is zuivere manifestatiekracht.

Wanneer je Manifesteren doe je zo! gedaan hebt en je merkt dat je tot nu toe weinig, te weinig of zelfs geen resultaten hebt, dan is de kans groot dat je last hebt van deze blokkades.

Met deze sessie Manifesteren doe je zo! Deel 2 los je dat op en geef je jezelf de ruimte om jouw manifestaties alsnog om te realiseren.

Download nu Manifesteren doe je zo! Deel 2 en geef je manifestaties oneindig veel meer kracht

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Manifesteren doe je zo! Deel 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten