Menu

Master Your Mind

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 6 klantbeoordelingen
(6 klantbeoordelingen)

Heb je je weleens gerealiseerd dat alles dat je doet met een gedachte begint? Stel je eens voor: je wordt ‘s morgens wakker nadat de wekker zijn geluid door de nog donkere kamer heeft laten gaan. Je gaat met je hand richting die wekker en zet het geluid af. Je ligt nog even en op een gegeven moment sla je de dekens of het dekbed van je af, sta je op en loop je naar de badkamer.

Dat was een beslissing die je nam. Ok, misschien niet zo’n sterk voorbeeld, maar waar het om gaat is dat wát je ook doet in je leven, hoe klein het ook is, ALLES vooraf gaat aan een gedachte om dat te gaan doen.

Of je nou ‘s morgens opstaat en naar de badkamer loopt, bepaalde dingen op een bepaalde manier op je werk doet, bedenkt wat je gaat eten of gaat doen, nadenkt of je een deal wel of niet moet sluiten…

Alles begint altijd in je hoofd bij een gedachte. Als je niet zou denken zou je geen beslissingen nemen en zou er nooit iets gebeuren. Daar ben je tenslotte een mens voor. Mee eens tot zover?

Daarnaast is ieder persoon uniek. Zelfs eeneiige tweelingen. Ze lijken heel erg op elkaar en toch kan de een net even een iets andere voorkeur hebben dan de ander. Uniek dus. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is. Zoveel mensen, zoveel gedachten!

Eens een winnaar, altijd een winnaar???

Nu is het zo dat niet iedereen succesvol is in het leven. De een bereikt nooit de dingen die hij of zij graag zou willen, de ander wel. Sommigen moeten veel moeite doen om dingen voor elkaar te krijgen terwijl anderen schijnbaar moeiteloos altijd krijgen wat ze willen. Blijkbaar doen deze mensen dingen anders. Het zal je niet verbazen dat de mensen van de eerste groep, die veel moeite moeten doen om dingen te bereiken, wereldwijd de grootste is.

Als je over dit alles verder nadenkt kun je tot de conclusie komen dat succesvolle gedachten leiden tot succesvolle acties met bijbehorende succesvolle resultaten. Andere minder succesvolle gedachten leiden op hun beurt tot minder succesvolle acties en ook minder succesvolle resultaten. Weer anderen hebben ronduit teleurstellende gedachten, nemen daarom teleurstellende acties (of helemaal geen acties) en hebben -hoe verrassend-teleurstellende resultaten. En dit alles gebeurt zonder bewust weten. Je weet namelijk niet waar je eerstvolgende gedachte vandaan komt. Weet jij wel wat je eerstvolgende gedachte zal zijn? Nee, want op het moment dat je dat denkt, heb je al een gedachte. Je ziet je gedachten niet aankomen want ze komen uit je onderbewustzijn.

Het zal je denk ik niet verbazen als ik je zeg dat mensen ook nog eens gewoontedieren zijn. Als mensen eenmaal op een bepaalde manier denken, dan doen zij dit nagenoeg altijd op dezelfde manier. Zo zijn zij het gewend. Zo doen zij dat, want op die manier hebben zij dat geleerd. Ze hebben dat gezien of gehoord en dat is een stukje van hunzelf geworden. Zelfs als die gedachten minder succesvol zijn! Het is namelijk een gewoonte, want ze zijn op die manier geprogrammeerd. Succesvolle mensen zijn geprogrammeerd voor succes, pechvogels zijn geprogrammeerd voor pech.

Daarom zie je vaak dat succesvolle mensen vaak succesvol zijn en zie je ook vaak dat de pechvogels meestal pech hebben. Wat je meestal niet ziet is dat een ‘geboren’ pechvogel, ineens succesvol wordt. En áls je het al ziet, is het omdat het heel erg opvalt en het als successtory verteld wordt. Of andersom dat iemand die altijd succesvol is, ineens alleen maar tegen mislukking aanloopt. Het gebeurt wel, maar dit zijn uitzonderingen die de ‘regel’ bevestigen.

Even samenvatten

 • Alles dat wij doen komt voor uit een gedachte
 • Gedachten kunnen positief zijn of negatief
 • Onze gedachten bepalen onze acties, die onze resultaten bepalen
 • We zijn gewoontedieren. Als we eenmaal een bepaalde soort gedachte hebben, komen we daar niet makkelijk vanaf.

Kun je je hier iets bij voorstellen?

De oplossing?

Nu is het laatste stukje wat ik van het vierde punt hiervoor eigenlijk schreef niet helemaal waar. Ik zei “komen we niet gemakkelijk vanaf”. Dat is een overtuiging die de meeste mensen hebben en is niet per definitie waar. Zij DENKEN dat vaak. Het tegenovergestelde is echter meer waar dan deze oude overtuiging.

Oude negatieve denkpatronen, die je niet dienen, kun je WEL eenvoudig vanaf komen. De eerste stap is je bewust worden hiervan, de tweede stap is oplossen. En geloof me, iedereen heeft negatief geformuleerde gedachten, ik heb ze en jij hebt ze ook. Ik wil je graag leren je hiervan bewust te worden zodat jij ook weet hoe je het oplost en de negatief geformuleerde gedachten om kunt zetten in positieve.

Master Your Mind is een waardevolle en leuke één uur durende mini e-cursus waarin je ontdekt hoe jouw negatief geformuleerde gedachtepatronen hebben geleid tot de situatie waarin je nu zit. Uiteraard leer je ook hoe je hiervan loskomt.

Wat belangrijk is, is dat je met deze e-cursus leert je negatieve gedachten te herkennen en deze met een eenvoudige doch krachtige techniek om te buigen in positief geformuleerde gedachtepatronen.

Het resultaat

Je krijgt veel meer grip op alles in je leven. Jij hebt de touwtjes weer in handen over de resultaten die jij nastreeft in je leven! Je wordt daardoor vanzelf succesvoller in alles dat je doet!

Met de E-Cursus Master Your Mind:

 • Leer je waar je gedachten vandaan komen
 • Stroomlijn je je innerlijke communicatie en voel je je sterker en positiever
 • Ontdek de geheime krachten van je woorden en gedachten
 • Leer je de verborgen innerlijke kracht in jezelf kennen en pas je deze toe, waardoor veel deuren zich ineens voor je openen
 • Creëer je een eigen nieuwe realiteit
 • Leer je de oerkracht van suggesties kennen en gebruiken
 • Kom je erachter hoe anderen je manipuleren met verborgen negatieve woordpatronen
 • Leer je de simpele formule B D G A R toepassen om superresultaten te krijgen in alles dat je doet
 • Kom je erachter hoe een superkleine verandering in je manier van denken een levensgroot effect heeft
 • Leer je zelf positieve woordpatronen te creëren en merk je direct het resultaat dat je daarmee hebt op jezelf en je omgeving
 • Ontdek je hoe je met bepaalde woorden rechtstreeks je lichaam kunt beïnvloeden
 • Leer je hoe je met woorden een griep of verkoudheid buiten spel zet

De e-cursus is compact en to-the-point. Hij duurt in totaal ruim één uur en is opgedeeld in hoofdstukken waardoor je snel alles leert.

“Er zijn maar drie dingen die je helpen je dromen te verwezenlijken: Je gedachten, je woorden, je acties!”

-Mike Dooley (van The Secret)

Download nu Master Your Mind en verander vandaag nog je leven in positieve zin

 • Levertijd: Onmiddellijk

 49,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
SKU: 8000G Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

6 beoordelingen voor Master Your Mind

 1. Waardering 5 uit 5

  Martin (geverifieerde eigenaar)

  Niet alleen een aangename beleving, ook een nuchtere uitleg van de beleving tijdens de sessies. Het lijkt allemaal wel bekend maar eigenlijk is het “vergeten” hoe het beter kan. Kortom een prima programma en van harte aanbevolen.

 2. Waardering 5 uit 5

  Michel (geverifieerde eigenaar)

  Onlangs kwam ik een hypnotherapiste tegen en boekte enkele sessies. Heel interessant, relevant, maar het leidde alleen tot een heel slecht gevoelen, omdat van alles opgeroerd werd zonder oplossing. Ik had er kunnen blijven heengaan tot ik uiteindelijk in de Schelde sprong.

  Deze benadering is veel beter. Sri Aurobindo zei iets in de aard van: probeer de hel niet te verkennen, voor je de vreugde van de hemel hebt ervaren. Je hebt er de kracht niet voor.

  Deze meditatiewerst heel sterk en oriënteert je op een gezonde dagelijkse praktijk. Kuis je bovenkamer uit, zet ze op orde en het wordt er veel prettiger vertoeven.

  Merci Michel !

 3. Waardering 5 uit 5

  B Schut (geverifieerde eigenaar)

  Ik word heel erg bewust van alle negatieve woorden in mijn gedachte’s.
  Erg blij mee !

 4. Waardering 5 uit 5

  Heleen (geverifieerde eigenaar)

  Het is weldadig om naar deze cd te luisteren. Een echte reminder bij wat je eigenlijk misschien al weet maar telkens in het “gewone leven” vergeet. Echt de moeite waard.

 5. Waardering 5 uit 5

  Mandy (geverifieerde eigenaar)

  Hele duidelijke uitleg hoe het allemaal in je hoofd werkt.

  Een les waar je veel aan hebt.
  Voordat je een hypnose CD gaat luisteren.

 6. Waardering 5 uit 5

  Maartje (geverifieerde eigenaar)

  Hallo. Ik ben hier zo van opgeknapt, zo veel rustiger van geworden, zalig .
  Als ik lig te luisteren ga ik hier helemaal in op. In het begin sliep ik er mee in maar gisteren heb ik om 16.00 u geluisterd en ik was niet moe meer. Lekker veel energie kreeg ik ervan. Dus lieve mensen, laat je niet gek maken door alle wereldse stress en ga deze cursus luisteren. Helemaal de moeite waard om te hebben. Groetjes.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten