Menu
Leer een muziekinstrument bespelen

Leer een muziekinstrument bespelen

Veel mensen willen graag een muziekinstrument kunnen spelen. Het leren spelen kost echter veel tijd en moeite, als je dit goed wilt doen. Vaak is het leren spelen op een muziekinstrument zo mooi en tegelijkertijd frustrerend. Het schiet niet op en de klanken zoals je ze in gedachten had willen er maar niet uitkomen. Muziek kan mensen emotioneel raken, maar dan moet het wel op een mooie manier gebeuren. Je wilt immers dat het geweldig klinkt, toch?

Met behulp van de sessie Leer een muziekinstrument bespelen ontwikkel je de juiste visie die nodig is om goed te leren spelen en het instrument van jouw keuze te beheersen. Je gaat het instrument aanvoelen en je speelt en oefent zo vaak je wilt en geniet van de vooruitgang die je elke keer boekt. Je doorzettingsvermogen groeit, zodat je met veel flair het muziekinstrument van jouw keuze leert bespelen. Ook geeft deze sessie je de benodigde focus en inspiratie, waardoor de klanken die je produceert al snel de gevoelige snaar raakt bij anderen die naar je luisteren.

Download nu Leer een muziekinstrument bespelen en krijg het instrument van jouw keuze sneller dan je je voor kunt stellen onder de knie

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Leer een muziekinstrument bespelen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten