Verlang naar gezond voedsel

Ben je meestal geneigd om iets makkelijks te pakken om te eten? Heb je regelmatig ‘lekkere trek’, en is de verleiding dan onweerstaanbaar om maar iets ongezonds naar binnen te werken?

We hebben allemaal wel eens van die periodes, dat je druk bent met van alles, waardoor gezond eten en tijd nemen om gezonde maaltijden te bereiden, erbij in schiet.

Als dat eens door omstandigheden zo uitkomt is helemaal geen probleem. Het wordt echter wél een probleem als dit stelselmatig voorkomt, en helemaal als het je normale gewoonte is.

Het eten van producten die veel suikers, glucose-fructose-stroop of andere toevoegingen bevatten, kan dan makkelijk zijn, uiteindelijk gaat het wel ten koste van je gezondheid.

Chronische vermoeidheid, ontstekingen, schimmelinfecties, slechter kunnen zien, huidproblemen, dof haar, scheurende nagels, en nog veel meer problemen, kunnen opdoemen wanneer je veel en vaak ongezond eet.

En dan heb je het nog niet over gewichtstoename, het risico op diabetes, hart- en vaatziekten, problemen met organen als je alvleesklier, lever en/of nieren.

Alle reden dus om je best te doen om gezond te eten.

Vaak wéét je het verstandelijk ook wel, alleen schort het vaak aan de praktische uitvoering. Het is zo makkelijk om even snel een pizza in de oven te gooien of de frituurpan aan te zetten, in plaats van een salade met meerdere gezonde, vitaminerijke groenten in elkaar te flansen.

Dus hoe kun je nu zorgen dat je wél die moeite gaat nemen om betere keuzes te maken? Zonder dat je dat gevoel van ‘blègh’ hebt als je eraan denkt dat je de keuken in moet, wetend dat je daar groenten moet schoonmaken, wassen, snijden….

Hoe krijg je een natuurlijk verlangen naar gezond voedsel, dat zó sterk is dat je helemaal geen zin meer hebt in die pizza of frituur, of ander ongezond voedsel?

Zoals je wellicht weet zijn wij mensen een soort wandelende ‘computers’. Net als computers draaien wij op ‘programmeringen’.

En die programmeringen sturen ons gedrag, onze verlangens en ons denken aan.

Wanneer je de programmering kunt vervangen die er nu voor zorgt dat je sneller ongezond eten neemt dan dat je gezond eet, kun je zomaar ineens ongelooflijke trek krijgen in iets waar je normaal helemaal geen zin in zou hebben.

Sterker nog, je gaat het léuk vinden om maaltijden klaar te maken met bijvoorbeeld verse groenten en fruit.

Met de sessie Verlang naar gezond voedsel is dat precies wat je gaat doen! Je vervangt de huidige programmering, en de nieuwe programmering stuurt je aan om gezond te willen eten.

Hierdoor verdwijnen lichamelijke klachten, ga je je fitter voelen, krijg je meer energie, je immuunsysteem wordt versterkt waardoor je minder snel ziek wordt, je gewicht verbetert, je leven krijgt ineens een positieve boost!

Download daarom nu Verlang naar gezond voedsel en geniet van de energie die je nieuwe eetpatroon geeft

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1810
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.