Menu

Vrij van ziektevrees (Hypochondrie)

Mensen met ziektevrees bladeren vaak erg veel in medische encyclopedieën en kijken rond op medische websites. En soms kun je versteld staan wat mensen allemaal aan ziektes en aandoening kunnen krijgen. Hypochonders, zoals mensen met ziektevrees ook wel genoemd worden, denken vaak wanneer zij een of meerdere symptomen menen te herkennen, dat zij aan een aandoening lijden.

Je constant zorgen maken over je gezondheid kan intens vermoeiend zijn. Dit geldt vooral wanneer die bezorgdheid in angst omslaat dat je van alles mankeert, terwijl het helemaal niet gezegd is dat een symptoom ook echt betekent dat je die specifieke ziekte hebt. Hypochonders denken vaak dat zij van alles mankeren en rennen, bij wijze van spreken, voor elk wissewasje naar de dokter omdat zij vaak het ergste denken.

De hypnosesessie Vrij van ziektevrees (Hypochondrie) laat je diep ontspannen en helpt je de onredelijke angstgevoelens los te koppelen van een mogelijk symptoom. Je gaat hierdoor veel realistischer om met mogelijke symptomen en je realiseert je dat je eigen innerlijke immuunsysteem een uitstekend afweermechanisme is dat je tegen veel ellende beschermt.

Met de sessie Vrij van ziektevrees (Hypochondrie) herwin je de controle over je gedachten, waardoor je meer geniet van je leven, vrij van onnodige angst dat je aan een ziekte lijdt.

Download nu Vrij van ziektevrees (Hypochondrie) en geniet veel meer van je leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van ziektevrees (Hypochondrie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten