Menu

Dubbelganger in een parallel universum

Iedereen heeft een dubbelganger in een parallel universum!

Herinner je je de dromen die je als kind had? Misschien wilde je de baas worden van een groot bedrijf, uitvinder of schrijver van boeken en misschien wil je dat nog steeds. Misschien dacht je er aan de wereld te gaan verbeteren of een eigen bedrijf te starten of zo succesvol te worden dat je alles kon krijgen dat je maar zou wensen. Maar wat is er gebeurd met die dromen?

Het antwoord op die vraag is simpel: we gaan ons leven leiden volgens verwachtingspatronen van anderen! En dat leven staat onze dromen in de weg, waardoor ze uiteindelijk vervagen. Als je opgroeit ga je je op een gegeven moment gedragen naar de regels en normen van de samenleving.

Dit is immers wat we de ‘echte wereld’ noemen. Zo werd je geleerd om te stoppen met dagdromen, je moest ‘realistisch’ zijn. Dit wordt heel mooi verwoord in een liedje van de popgroep Supertramp, The logical song.

Je werd gevormd en je leerde wat je zou moeten doen, waardoor je steeds verder weg kwam te staan van wat je zou kunnen doen. Je werd zelfstandig, de rekeningen begonnen binnen te komen, je verantwoordelijkheden groeiden en voordat je het wist waren je kinderdromen als sneeuw voor de zon verdwenen en opgelost in het niets.

Maar stel je eens voor dat er ergens ver weg, op een andere plaats en mogelijk een andere tijd, een andere versie van jou is die die dromen wél doorzette en ze realiseerde. Zou je van die andere jij willen leren hoe hij of zij dat gedaan heeft?

Met de geleide meditatiesessie Dubbelganger in een parallel universum kan dat! Je kunt op deze manier je dubbelganger in een parallel universum ontmoeten en leren hoe hij of zij bereikt heeft wat jij nog graag wilt bereiken.

Met deze techniek krijg je toegang tot onmetelijk diep verborgen bronnen, waarmee je alles in je leven kunt realiseren dat je maar wilt. Succes, talent, rijkdom, gezondheid, geluk, en onnoemelijk veel meer…

Download nu Dubbelganger in een parallel universum en ga vanaf vandaag de juiste richting op met je leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dubbelganger in een parallel universum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten