Menu

Geloof in jezelf

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Twijfel je weleens aan jezelf en heb je soms het idee dat je bepaalde dingen niet kan? Vind je jezelf het niet waard of denk je weleens dat je op de een of andere manier goed genoeg bent voor iets? Of zeg je weleens tegen jezelf dat je dom bent en het toch niks wordt en voel je je minder waard?

Weet dan dat een gebrek aan zelfgeloof snel opgelost en verbeterd kan worden met de sessie Geloof in jezelf. Met deze sessie versterk je het geloof en het vertrouwen in jezelf.

Je krijgt je doelen duidelijk voor ogen en gaat er vol vertrouwen op af. De sessie Geloof in jezelf geeft je een heerlijk verlossend gevoel, waarmee je op persoonlijk vlak groeit en waarmee je je levenskwaliteit drastisch verhoogt. Je komt vol overtuiging uit voor wat je weet en kunt.

Download nu Geloof in jezelf en voel je snel sterker en beter, omdat je weer helemaal in jezelf gelooft

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

1 beoordeling voor Geloof in jezelf

  1. Waardering 5 uit 5

    Maartje

    Het is best heel goed om in mezelf te geloven, heb wel altijd zelfvertrouwen gehad maar vooral op mijn werk hield ik vaak mijn mond omdat ze er nooit iets mee deden als ik iets had wat me niet aanstond en nu praat ik gewoon en ze luisteren naar me. Een grote stap in de goede richting. Ik voel me nu ook veel rustiger.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten