Menu
Omgaan met verantwoordelijkheden

Omgaan met verantwoordelijkheden

Drukte en problemen in je leven kunnen ertoe leiden dat je op bepaalde momenten geen verantwoordelijkheid (meer) neemt voor wat je doet. Als dit een patroon is geworden kunnen mensen als snel het gevoel krijgen dat ze niet op je kunnen bouwen. Mensen vinden het immers belangrijk dat je iemand bent die zijn verantwoordelijkheden neemt en je dus te vertrouwen bent.

Als je om welke reden dan ook niet je verantwoordelijkheden kent en neemt, verlies je vroeg of laat het vertrouwen en respect van mensen. Je wordt minder serieus genomen en voor belangrijke dingen zullen ze liever naar een ander gaan.

De sessie Omgaan met verantwoordelijkheden helpt je beter om te kunnen gaan met druk en problemen in je leven. Je zult hierdoor als eerste beter ontspannen en je tijd efficiënter gaan indelen, waardoor je in rustiger vaarwater komt en je je situatie beter kunt overzien.

Daarna helpt de sessie Omgaan met verantwoordelijkheden je, zodat je je verantwoordelijkheden gaat zien. Ook zal de sessie je helpen deze verantwoordelijkheden vervolgens te nemen, ongeacht wat je situatie was of is. De mensen om je heen zullen dit snel merken aan je, waardoor je meer respect en vertrouwen (terug)krijgt. Bovendien zul je merken dat mensen je serieuzer gaan nemen als dat nodig is.

Download nu de sessie Omgaan met verantwoordelijkheden en laat mensen zien dat je het waard bent

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Omgaan met verantwoordelijkheden”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten