Menu
Creativiteitsboost

Creativiteitsboost

Ben je inspiratieloos en heb je geen idee wat je zou moeten doen of waar je moet beginnen? Zou je weleens willen dat je op de een of andere manier meer creativiteit had als je iets wilt doen waarvoor je creativiteit nodig hebt?

Elk mens heeft creativiteit in zich, maar bij sommigen komt het er wat gemakkelijk uit dan bij anderen. Behoor jij tot de groep ‘anderen’?

Feit is dat creativiteit een onbewust proces is dat pas naar buiten kan komen als je je in de juiste omgeving en bewustzijnsstaat bevindt. Ook heeft jouw mate van creativiteit te maken met hoe actief je rechter hersenhelft is. Dat is namelijk het deel van je brein dat jou de creativiteit geeft die je zo graag wenst.

De hypnosesessie Creativiteitsboost zal je helpen de innerlijke deur, waarachter je creativiteit zich schuilhoudt, wagenwijd open te zetten. Hierdoor krijgt je creativiteit de ruimte en vrijheid om naar buiten te komen op de momenten dat jij het graag wilt of nodig hebt.

Je activeert je rechterbrein op ongeëvenaarde manieren en je zult jezelf en anderen verrassen met je nieuwe inzichten en ideeën die je regelmatig zult krijgen.

Zo zul je gevoeliger worden om de verbanden te zien tussen problemen en de oorzaken daarvan, waardoor je creatieve nieuwe oplossingen kunt bedenken. Ook maak je je het geheim meester hoe je je creativiteit te allen tijde op hoog niveau kunt houden.

Download nu Creativiteitsboost en geniet van een oneindige stroom aan creativiteit.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
Bovenstaande sessie is ontwikkeld door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux.
Wanneer je deze sessie koopt, heb je recht op hulp en ondersteuning. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Creativiteitsboost”

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten