Menu
Doe het nu!

Doe het nu!

Wat ben jij nu aan het uitstellen? Is het de hoogste tijd om die vervelende belastingaangifte in te vullen? Of moet je nog steeds een plan schrijven dat al een hele tijd in je hoofd zit? Of moet je nog steeds beginnen aan die klusjes waar je eigenlijk geen zin in hebt? Pfff…. Misschien is het wel iets anders dat belangrijk voor je is, en waar je maar niet aan toekomt. Zeg jij tegen jezelf “ik doe het later wel, er is nog genoeg tijd?”

Ik heb nieuws voor je. Tijd heeft de vervelende eigenschap dat het in dit soort gevallen vaak heel snel opraakt. Het gevolg is dat als je nu dingen uitstelt je grote kans hebt dat je straks op het laatste nippertje nog dingen moet doen. Als je iets niet nu meteen doet, betekent het eigenlijk dat je het in zijn geheel niet goed doet.

Iets uitstellen is een keus die je maakt, meestal op basis van een onbewuste programmering. Zo kun je het gevoel hebben dat het nu even niet uitkomt, je nu geen zin hebt, of anders.

In dat geval hoef je maar één ding te doen om het op te lossen. Er nu voor kiezen jezelf te transformeren in een doener!

De sessie Doe het nu! is een hypnosesessie, waarmee je op onbewust niveau de processen in werking stelt die je helpen iemand te worden die dingen meteen afmaakt. Hiermee stuur je je leven in de juiste richting.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Doe het nu! luistert kun je ontspannen, want jouw nieuwe doe-het-nu-mentaliteit zal soepel en tegelijkertijd onuitwisbaar in je systeem gaan zitten. Je krijgt daardoor snel veel meer voor elkaar, oogst meer respect en houdt tijd over om leuke dingen te doen.

Download nu Doe het nu! en krijg veel meer voor elkaar in minder tijd

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Doe het nu!”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten