Menu

Doe het nu!

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Wat ben jij nu aan het uitstellen? Is het de hoogste tijd om die vervelende belastingaangifte in te vullen? Of moet je nog steeds een plan schrijven dat al een hele tijd in je hoofd zit? Of moet je nog steeds beginnen aan die klusjes waar je eigenlijk geen zin in hebt? Pfff… Misschien is het wel iets anders dat belangrijk voor je is, en waar je maar niet aan toekomt. Zeg jij tegen jezelf “ik doe het later wel, er is nog genoeg tijd?”

Ik heb nieuws voor je. Tijd heeft de vervelende eigenschap dat het in dit soort gevallen vaak heel snel opraakt. Het gevolg is dat als je nu dingen uitstelt je grote kans hebt dat je straks op het laatste nippertje nog dingen moet doen. Als je iets niet nu meteen doet, betekent het eigenlijk dat je het in zijn geheel niet goed doet.

Iets uitstellen is een keuze

Iets uitstellen is een keuze die je maakt, meestal op basis van een onbewuste programmering. Zo kun je het gevoel hebben dat het nu even niet uitkomt, je nu geen zin hebt, of anders.

In dat geval hoef je maar één ding te doen om het op te lossen. Er nu voor kiezen jezelf te transformeren in een doener!

De sessie Doe het nu! gaat op onbewust niveau de processen in werking te stellen die je helpen iemand te worden die dingen meteen afmaakt. Hiermee stuur je je leven in de juiste richting.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Doe het nu! luistert kun je ontspannen, want jouw nieuwe doe-het-nu-mentaliteit zal soepel en tegelijkertijd onuitwisbaar in je systeem gaan zitten. Je krijgt daardoor snel veel meer voor elkaar, oogst meer respect en houdt tijd over om leuke dingen te doen.

Download nu Doe het nu! en krijg veel meer voor elkaar in minder tijd

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

2 beoordelingen voor Doe het nu!

 1. Waardering 5 uit 5

  Marieke

  Ik liep tegen problemen op op mijn werk omdat ik vaak zei dat ik werkzaamheden zou doen en het dan pas op het laatste moment deed en het vaak niet af was. Ik probeerde wel eerder te beginnen maar het lukte gewoon niet. Ik kreeg vaak het verwijt dat ik prioriteiten moest stellen maar dat hielp niet. Deze sessie heeft dat veranderd. Ik begin nu meteen aan opdrachten en heb ze nu vaak ruimschoots voor deadlines af. Ik ben helemaal blij met deze verandering.

 2. Waardering 5 uit 5

  Peter

  Mijn vriendin klaagde vaak dat ik altijd dingen tot op het laatste moment liet liggen en dat was ik zo zat. Ik was het zat dat ik vaak dingen liet liggen en ik was het gezeur daarover ook zat. Deze sessie heeft me enorm geholpen want op de een of andere manier doe ik iets veel sneller zodra het gedaan moet worden. Mijn vriendin en collega’s valt het ook op. Ze zijn allemaal verbaasd en positief verrast.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten