Menu

Nooit opgeven

Thomas Alva Edison zei ooit: “Onze grootste zwakheid ligt in opgeven. De zekerste weg naar succes is om altijd nog een keer te proberen”. Mensen hebben altijd geweten dat doorzettingsvermogen en vasthoudendheid sleutelingrediënten zijn voor succes. Vandaar dat men zegt dat je alles kunt bereiken, als je maar doorzet. Of zoals Barrie Stevens altijd zei: “Vooral doorgaan!”.

Recent psychologisch onderzoek ondersteunt dit. Studies van succesvolle ondernemers laten zien dat de miljonairs in deze wereld een enorme hoeveelheid doorzettingsvermogen hebben. Ze houden vol, niet alleen als het meezit, maar zelfs als anderen zeggen dat ze er beter mee kunnen stoppen.

Met de sessie Nooit opgeven zul je je onderbewustzijn trainen om sterker en meer vastberaden te worden. Dit zal zorgen dat onbedwingbare focus en doorzettingsvermogen natuurlijk gaan aanvoelen voor je. Ergens mee stoppen, vanwege een slappe reden, zal na de sessie Nooit opgeven niet meer in jouw woordenboek voorkomen.

Je leert met de sessie Nooit opgeven wat doorzetten is en hoe je op de automatische piloot zult volharden in wat je wilt of moet doen. Je ontwikkelt in sneltreinvaart een echte ‘geef nooit op-houding’, wat er ook gebeurt.

Download nu Nooit opgeven en ga als een niet te stoppen bowlingbal rechtsreeks op de kegels af die jouw doelen zijn

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nooit opgeven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten