Menu

Stop blozen

Baal je ervan dat wanneer de aandacht ineens op je gericht is en mensen naar je kijken, iedereen ziet dat je een rood hoofd hebt gekregen?

Ken je het gevoel van spanning in je hoofd of dat het zweet je uitbreekt en dat je door je rode hoofd voor schut staat?

Dan is het tijd om je hoofd voortaan koel te laten zijn met behulp van deze sessie Stop blozen. Door deze sessie wordt de emotionele lading, die je voelt als je in het middelpunt van de aandacht staat en er naar je gekeken wordt, sterk afgezwakt waardoor je lichaam beter reageert op spanning en je een kalm gevoel krijgt.

Je hoofd blijft voortaan koel op de momenten dat je eerder een rood hoofd kreeg. Ook heeft deze sessie een positief effect op je zelfvertrouwen, waardoor je je sterker en beter voelt op de momenten dat je je eerder bekeken voelde.

Download nu de sessie Stop blozen en blijf voortaan kalm en vrij van zorgen over een rood hoofd.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop blozen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten