MEER IN DEZE CATEGORIE

Perfecte timing bij vechtsport

Alle beoefenaars van vechtsporten hebben één ding gemeen: hun timing is perfect en hun reactievermogen snel en goed tijdens trainingen en wedstrijden.

Uiteraard moet je je lichaam en reflexen contant oefenen door herhaaldelijk te trainen. Maar om echt uit te blinken en flitsend snel te worden moet je iets in je perceptie van tijd aanpassen.

Wanneer je jouw perceptie van tijd vertraagt, dan lijkt het alsof je tegenstander mee vertraagt. Hierdoor krijg jij die voorsprong die je nodig hebt en kun je jouw bewegingen sneller inzetten.

Je snelheid tijdens het sparren of tijdens wedstrijden wordt bepaald door het moment dat je reflexmatig op de juiste manier reageert of actie onderneemt.

Dus wat je nodig hebt om te winnen is een snelle en vroege reflex, waarbij elke vorm van twijfel verdwijnt. Dit kan je een fractie van een seconde sneller maken, wat het verschil kan zijn tussen punten scoren of punten verliezen.

De lege ruimte die tussen bewegingen in zit moet verminderen en verdwijnen, zodat gerichte bewegingen naadloos, aaneengesloten, soepel en razendsnel kunnen gaan.

Hoe wij tijd ervaren

We zijn geneigd om onze perceptie van tijd in stukjes te hakken, zoals seconden, minuten, uren enzovoort.

Wanneer je denkt aan het combineren van bepaalde stoten, bijvoorbeeld een combo bij boksen, dan is het gemakkelijk om dit te zien als afzonderlijke bewegingen, in afzonderlijke tijdsegmenten. Zo heb je bijvoorbeeld de jab, cross, hook combo. Eén, twee, drie!

Maar zodra je deze drie bewegingen als één geheel gaat zien, dan kun je deze combo veel sneller maken. Deze drie bewegingen worden dan in één enkel tijdsegment uitgevoerd, in plaats van in drie.

Hetzelfde geldt voor elke combinatie van bewegingen in elke vechtsport.

Dit is iets dat je in je hoofd moet doen en je zult het moeten ervaren om het volledig te kunnen waarderen.

Wanneer je aan het leren bent om bepaalde bewegingen te maken, dan moet je er eerst bewust aan denken en daarna analyseren. En wanneer je de beweging eenmaal goed onder de knie hebt, is het belangrijk te leren stoppen met denken.

Je instinct werkt namelijk ongeveer een halve seconde sneller dan je gedachten. Bewuste gedachten zijn te traag tijdens een wedstrijd. Helemaal wanneer je halverwege een beweging bent.

Nadenken tijdens een wedstrijd om te anticiperen op de beweging van de tegenstander, helpt je te verliezen.

Wanneer je jouw bewegingen echter overlaat aan je onderbewustzijn (dat is waar je instinct zit), kom je al snel in de regionen waar de winnaars zich bevinden.

Het is dus belangrijk om je reacties puur instinctief te maken. Alleen daarna moet je instinct wel verder getraind en gefinetuned worden.

En de beste manier om dat te doen is met de sessie Perfecte timing bij vechtsport.

De sessie Perfecte timing bij vechtsport versterkt je zelfvertrouwen en het helpt je sneller te reageren en sneller bewegingen uit te voeren. Hiermee verbeter je van binnenuit je perceptie van tijd wat je uiteindelijk helpt om sneller te worden dan je tegenstander.

En je weet wat het betekent als je sneller bent dan je tegenstander…

Download nu Perfecte timing bij vechtsport en verbeter je timing explosief

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
Share on facebook
Deel
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Pin
Share on email
Mail
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.