Menu

Mindfulness Meditatie Training

Wist je dat van mindfulness meditatie is aangetoond dat het stress aanzienlijk verminderd? En dat wanneer je deze meditatietechniek gebruikt, je daarmee je vermogen om te leren en te onthouden verbetert?

De term ‘mindfulness’ doet velen van ons denken aan een boeddhistische monnik in kleermakerszit, die ergens ver weg van de bewoonde wereld, in stilte op een kussen in een rustige tempel zit. Dit beeld is overigens niet geheel misplaatst, omdat de staat van breed gericht bewustzijn inderdaad ontstaan is in het Verre Oosten. Het is onderdeel van de formele opleiding van monniken en nonnen in boeddhistische en andere oosterse godsdiensten.

Maar je hoeft niet in een klooster te wonen of een godsdienstige overtuiging te hebben om mindfulness meditatie te leren en de positieve effecten ervan te krijgen.

Mindfulness meditatie wordt in rap tempo wereldwijd door steeds meer mensen in alle geledingen van de samenleving beoefend. De reden is dat het een effectieve manier is om ‘een stap terug’ te kunnen doen uit de onophoudelijke stroom van gebeurtenissen en emoties.

De drukte maakt tegenwoordig deel uit van ons leven en met de Mindfulness Meditatie Training kun je eindelijk kalmeren, de balans opmaken, en ‘het grotere plaatje gaan zien’.

In stressvolle tijden is het bijzonder gemakkelijk om te blijven hangen in het verleden, of te fantaseren (negatief of positief) over de toekomst, terwijl het nu eigenlijk aan je voorbij gaat.

Leren om je aandacht te richten op het ‘hier en nu’, vrij van oordeel over wat je denkt, voelt of ervaart, helpt je om meer geaard en steviger in je schoenen te staan. De kans dat je omvergeworpen wordt door de omstandigheden worden daarmee aanzienlijk kleiner. Dus wat is de beste manier om ‘mindful’ te zijn?

De Mindfulness Meditatie Training maakt mindfulness meditatie super eenvoudig, gemakkelijk en plezierig. Als je regelmatig luistert en ontspant bij deze Mindfulness Meditatie Training, ga je merken dat:

  • Je telkens dieper ontspant.
  • Je je gewaar wordt van een bron van diepe intense rust die verborgen ligt onder alle ups en downs van het leven.
  • Je geleidelijk aan steeds meer in staat bent om ‘aanwezig te blijven’.
  • Je minder snel uit balans raakt door emotionele gebeurtenissen.
  • Je geest helderder wordt.
  • Je steeds gemakkelijker dingen vanuit een breed rondgaand 3D-perspectief kunt zien, in plaats vanuit slechts één smal perspectief.

Download nu Mindfulness Meditatie Training, en word helemaal ZEN!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mindfulness Meditatie Training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten