Menu

Super zelfvertrouwen

Bij een gebrek aan zelfvertrouwen heb je te weinig vertrouwen op en in jezelf. Zelfvertrouwen is je eigen overtuiging dat je bepaalde dingen kunt en dat je bent wie je bent.

Mensen met te weinig zelfvertrouwen beginnen aan veel dingen met het idee dat ze het niet tot een goed einde zullen brengen. Zij onderschatten zichzelf en hun mogelijkheden. Vanuit het idee dat het niet zal lukken, gaan ze dingen uit de weg of beginnen ze er niet eens aan.

Ook kan het zijn dat ze met weinig inzet aan iets werken, omdat ze het gevoel hebben dat het toch niet tot iets goeds zal leiden. Een gebrek aan zelfvertrouwen blokkeert je te doen wat je echt graag wilt en het kan je stoppen te zijn wie je echt bent.

Het stopt je dingen te bereiken die je met meer zelfvertrouwen wel zou bereiken. Een gebrek aan zelfvertrouwen voorkomt je de persoon te zijn die je echt bent.

Ongeacht of je over het algemeen meer zelfvertrouwen wilt hebben of als je snel wat meer zelfvertrouwen wilt hebben voor een eenmalige gebeurtenis, is deze sessie buitengewoon effectief om dit te realiseren.

De sessie Super zelfvertrouwen helpt je onderbewustzijn een nieuwe ‘blauwdruk’ te maken, waarmee je zeer snel verschillende niveaus met grote hoeveelheden zelfvertrouwen opbouwt.

Als je naar Super zelfvertrouwen luistert zul je ontdekken dat je in staat bent om situaties aan te durven die je eerder vermeed of uit de weg ging. Je zult jezelf regelmatig verrassen met je nieuw verworven zelfvertrouwen en je stopt te geloven in die innerlijke kritische woorden.

Je voelt je kalm, rustig en sterk in allerlei situaties, omdat je in jezelf gelooft en vertrouwt op wat je kunt en weet. Je krijgt daardoor dingen voor elkaar en gaat weer vooruit in het leven.

Download nu de sessie Super zelfvertrouwen en scoor meer succes in je leven doordat je je sterk en zelfverzekerd voelt.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super zelfvertrouwen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten