Beter en scherper horen

Beter en scherper horen

€ 19,99€ 89,97 € 29,99€ 59,98

Doofheid is het niet of slecht in staat zijn om te horen. Een dove wordt ook wel auditief beperkt of -gehandicapt genoemd. De term gehoorgestoord, die vroeger nog wel eens werd gebruikt, is vanwege de negatieve bijklank (gestoord) niet meer zo gangbaar. Doofheid kan erfelijk zijn, of veroorzaakt worden door een ziekte of een ongeval. Voorbeelden van erfelijke vormen van doofheid zijn het Syndroom van Usher, Syndroom van Waardenburg en de Ziekte van Van Buchem. In sommige families komt de erfelijke doofheid meerdere generaties voor, soms tot de 17e generatie. 5% van dove kinderen heeft twee dove ouders, nog eens 5% heeft 1 dove ouder. In geïsoleerde gebieden of in bepaalde geloofsgemeenschappen kan doofheid relatief vaker voorkomen als gevolg van inteelt. Voorbeelden van doofheid veroorzaakt door ziekte zijn hersenvliesontsteking, oorontsteking en rodehond tijdens de zwangerschap. Doofheid kan ook veroorzaakt worden door medicijnvergiftiging, tumoren, tympanosclerose of veroudering. Verder kan doofheid veroorzaakt worden door langdurige en/of veelvuldige blootstelling aan harde geluiden.

Deze hypnosesessie activeert het zelfherstellend mechanisme van lichaam en geest om het gehoor te verbeteren. Je gaat daardoor mensen beter verstaan, ook zonder naar de mond te kijken. Je zelfvertrouwen stijgt , doordat je alles helder en scherp hoort. Je kunt eenvoudig focussen op je gesprekspartner en mist voortaan geen enkel woord meer. Deze sessie geeft je de vrijheid terug zonder dat je telkens om herhaling hoeft te vragen. De resultaten van deze sessie zijn blijvend, omdat je gehoororganen van binnenuit in balans gebracht worden.

Download nu de sessie ‘Beter en scherper horen’ en hoor voortaan weer alles helder en duidelijk.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale dagsessie en nachtsessie verkrijgbaar
  • Of krijg de hypnosesessie GRATIS (t.w.v. € 29.99) bij aankoop van de combinatie: binaurale dagsessie en nachtsessie!
Klik hieronder en maak je keuze:
Hypnosesessie
Binaurale dagsessie
Binaurale+Nachtsessie (+ GRATIS Hypnosesessie)
Hypnose+Binaurale
Hypnose+Nachtsessie
Nachtsessie
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Wil je meer weten over deze unieke garantie? Lees dan hier verder.
Bovenstaand hypnoseproduct is ontwikkeld en geproduceerd door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux. Als je besluit dit product te gaan gebruiken heb je recht op hulp en ondersteuning door Trancewerk. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Beter en scherper horen”