Menu

Angst voor afwijzing

Mensen die bang zijn afgewezen te worden voor van alles en nog wat vinden zichzelf vaak ‘minder’ dan een ander. Ook voelen zij zich soms onaantrekkelijk of lelijk.

Opvallend daarbij is dat ze vaak in hun hoofd bezig zijn met ‘hoe anderen over ze denken’. Hierdoor kan het voorkomen dat je behoefte hebt aan fysiek sociaal contact, zoals elk mens dat heeft, en dat je dat contact zoveel mogelijk vermijdt, omdat je bang bent afgewezen te worden.

Een ander aspect van deze angst kan zijn dat je niet laat zien wat je kunt, omdat je zelfvertrouwen te laag is en je bang bent dat die ander het toch niks vindt.

Met de sessie Angst voor afwijzing vijzel je je zelfvertrouwen snel op en wis je de angst om afgewezen te worden. En mocht je om welke reden dan ook tóch afgewezen worden, dan zal door deze sessie je motivatie om juist door te gaan versterkt worden.

Sterker… wat anderen vinden van jou is meer hún probleem dan het jouwe, en dat voel je dan ook in positieve zin!

Je gaat je sterker, beter en lekkerder voelen, waardoor je je niet meer laat stoppen door die vroegere angst om afgewezen te worden.

Download nu de sessie Angst voor afwijzing en voel hoe je zelfvertrouwen stijgt en de angst om afgewezen te worden volledig verdwijnt.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Angst voor afwijzing” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten