Menu

Bijrijdersangst

Zit je weleens in de auto naast de bestuurder, grijpend naar de handgreep boven het portier, omdat je in gedachten allerlei ongelukken ziet gebeuren?

Breekt het klamme zweet je uit als de bestuurder door het verkeer manoeuvreert en je soms onterecht het idee hebt dat hij of zij dingen niet ziet?

Sommige mensen kunnen erg bang zijn als zij meerijden met iemand in de auto en schreeuwen zelfs om verkeerssituaties die de bestuurder allang gezien kan hebben.

Het spreekt voor zich dat je angst om mee te rijden met iemand terecht, of onterecht kan zijn. Wanneer je meerijdt met iemand die pas sinds kort zijn rijbewijs heeft en al drie auto’s in de prak heeft gereden, dan is dat een duidelijk signaal dat deze bestuurder niet zo veilig kan autorijden. In dat geval is je angst terecht en doe je er beter aan om niet mee te rijden.

Maar als je angst nergens op gebaseerd is en je fantasie slaat op hol door de ergste dingen in gedachten te zien gebeuren, dan is de kans groot dat je angst onterecht en onnodig is.

Hoe dan ook is het voor jou vervelend en kan jouw reactie bij de bestuurder ook een schrikeffect creëren.

Gelukkig zijn dit soort angsten eenvoudig te overwinnen door te luisteren naar de sessie Bijrijdersangst.

Na deze sessie krijg je meer vertrouwen in de persoon achter het stuur en voel je je meer ontspannen en kalm, zodat je rustig om je heen kunt kijken en genieten van de rit.

Je gaat merken dat je je zekerder en veiliger voelt als je met iemand anders meerijdt.

Download nu de sessie Bijrijdersangst en geniet van de luxe van het je laten rijden.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijrijdersangst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten