Menu

Geen toilet in de buurt

Maak je je vaak zorgen dat als je de deur uitgaat er geen toilet in de buurt is?

De angst dat er geen toilet in de buurt is komt veel vaker voor dan je wellicht denkt. Het feit is namelijk dat de meeste mensen er niet over willen of durven te praten, terwijl veel mensen zich er wel druk over maken.

En dat ‘druk’ maken kan uiteenlopen van lichte bezorgdheid tot een soort paniekaanvallen, waardoor ze niet meer weg durven te gaan, tenzij ze gegarandeerd zeker weten dat een toilet binnen handbereik is.

Deze angst kan zo erg worden, dat we het moeten zien (en behandelen) als een sterke angst of fobie.

Angst maakt het alleen maar erger

Je weet natuurlijk al lang dat zeggen dat het wel mee zal vallen niet werkt. Angst is niet met logica of beredenering te behandelen. Daarnaast verergert angst dit specifieke probleem, omdat angst op zich vaak gekoppeld is aan het naar het toilet moeten gaan.

En dus kan er al snel een vicieuze cirkel ontstaan, waardoor de angst dat er geen toilet in de buurt is alleen maar erger en erger wordt.

Vaak gaat deze angst samen met de angst om je behoefte te doen en/of de angst om een openbaar toilet te moeten gebruiken.

Dus wanneer je de angst hebt dat er geen toilet in de buurt of alleen een openbaar toilet, heb je als het ware een dubbele angst. Want wat als je in de problemen komt en je mogelijk compleet voor schut komt te staan?

Misschien heb je het gevoel dat je alleen naar een toilet kunt, dat je eerder hebt gebruikt. Of wanneer er wél een toilet is dat je bang bent dat anderen je horen, zoals toiletten met zijwandjes die open zijn aan de boven- en onderkant

Al deze toiletfobieën kunnen voortgekomen zijn uit een slechte eerdere ervaring. Maar het kan ook zijn dat er een soort ingebouwde schaamte is, waar je last van hebt of dat je een (te) levendige fantasie hebt over het gebruik van het toilet.

De sessie Geen toilet in de buurt helpt je om snel en eenvoudig van deze angst af te komen.

Wanneer je regelmatig naar Geen toilet in de buurt luistert zul je merken dat het je steeds minder interesseert of er wel of niet een toilet in de buurt is.

Stel je voor hoe het zou zijn als je voortaan gewoon zelfverzekerd de deur uit kunt gaan zonder dat je er nog over nadenkt of er wel een toilet in de buurt is?

  • Hoe veel energie en vrijheid zul je krijgen, wanneer die gedachten je niet meer in de weg zitten?
  • Hoe voel je je als die angstgevoelens voortaan voorgoed wegblijven?
  • Hoe veel meer zou je van je leven genieten?

Download nu de sessie Geen toilet in de buurt en maak een begin om je leven weer terug te krijgen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geen toilet in de buurt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten