Menu

Kalmeer bij examenvrees

Je hebt uren zitten blokken, je weet dat je alles in je hoofd hebt zitten wat je nodig hebt. Maar dan loop je het examenlokaal binnen en je voelt je keel dichtknijpen. ‘Weet ik alles nog wel?’

Het zweet breekt je uit en terwijl je gaat zitten kun je je niets meer herinneren van wat je zonet nog gewoon wist. Het lijkt of je brein gestopt is met functioneren. Hier was je nou van tevoren al zo bang voor: een black-out, juist als je dat het minst kunt gebruiken!

Met deze sessie Kalmeer bij examenvrees zul je een dergelijke ervaring voortaan voorkomen. Je leert optimaal gebruik te maken van je brein, zodat je de kennis die je hebt opgedaan kalm kunt reproduceren tijdens een examen.

Download nu de sessie Kalmeer bij examenvrees en ga voortaan zelfverzekerd je examens in.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kalmeer bij examenvrees” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten