Menu

Niet bang voor injectienaalden

Krijg je een beklemmende angst of val je flauw als je voor een prik naar de dokter moet? Durf je niet naar verre oorden vanwege de inentingen? Of worden je benen week en voel je je maag protesteren bij het zien van een injectienaald, zelfs al is het maar op televisie?

Er zijn heel veel mensen die hier last van hebben, dus je bent niet de enige. Een lastig probleem is het echter wel. Vooral als je van reizen houdt, of als je naar de dokter moet voor bijvoorbeeld een bloedonderzoek.

Maar angst voor injectienaalden is ook lastig als je naar de tandarts moet, met je kind naar het consultatiebureau, of als je met je huisdier naar de dierenarts gaat.

Ongemerkt zijn er veel situaties waarin je geconfronteerd kunt worden met injectienaalden en je angst daarvoor.

Maar wees gerust, want met behulp van de hypnosesessie Niet bang voor injectienaalden kun je snel en voorgoed afrekenen met die angst.

De onbewuste angstreactie op het zien van injectienaalden wordt eenvoudig en comfortabel gewist bij je. Je zult al snel gaan merken dat denken aan een injectienaald gemakkelijker voor je wordt.

En al snel interesseert het zien van een naald je ook niet meer. Zelfs wanneer je direct geconfronteerd wordt met een injectinaald zul je merken dat je er rustig en ontspannen bij blijft.

Met de sessie Niet bang voor injectienaalden zul je verbaasd staan hoe weinig het je nog doet en hoe ontspannen je blijft.

Download nu de sessie Niet bang voor injectienaalden en merk op hoe injectienaalden je voortaan niets meer doen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niet bang voor injectienaalden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten