Menu

Niet bang voor prestatiedruk

Wat gebeurt er met je wanneer je een prestatie moet leveren, bijv. een belangrijke wedstrijd, een gesprek, een klus waar veel van af hangt? Ga je piekeren?

Zie je honderd beren op de weg en heb je het gevoel dat het helemaal mis zal gaan? Of ben je zo bezig met dat het goed moet gaan, dat je daardoor je aandacht er niet meer voldoende bij kunt houden, waardoor het juist minder goed (of erger: ronduit slecht) gaat?

Deze sessie Niet bang voor prestatiedruk helpt je om welke prestatie dan ook te kunnen leveren door je ‘in de flow’ te brengen. Je gaat helemaal op in het moment, zonder aandacht te besteden aan wat er mogelijk van af hangt.

Angst en bezorgdheid over je prestatie verdwijnen, je weet wat je kunt, en je stopt met onnodig denken door middenin de ervaring te duiken, waarin niets anders telt dan alleen de ervaring.

Download nu de sessie Niet bang voor prestatiedruk en geniet voortaan van wat jij zonder nadenken presteert.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niet bang voor prestatiedruk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten