Menu

Overwin angst en bezorgdheid

Sommige mensen maken zich altijd en overal zorgen. Misschien jij ook wel. Piekeren, je zorgen maken, in gedachten de grootste rampen zien gebeuren, terwijl er in werkelijkheid niets aan de hand is.

Hoe kun je je brein stoppen de meest afgrijselijke rampenscenario’s te bedenken? Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet beheerst wordt door je emoties, maar dat jij je emoties beheerst?

Met de hypnosesessie Overwin angst en bezorgdheid krijg je de grip op je gedachten terug. Je bevrijdt jezelf uit de kooi die je angsten en zorgen gecreëerd hebben en verruilt deze voor vertrouwen en optimisme.

De sessie Overwin angst en bezorgdheid helpt je diep te ontspannen en je weer veilig te voelen, waardoor je meer kunt genieten van het leven. Jij bent voortaan degene die de emotionele controle in handen heeft.

Download nu de sessie Overwin angst en bezorgdheid en begin weer te leven!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Overwin angst en bezorgdheid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten