Menu

Vrij van alle angsten

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Ben je snel bang voor van alles en nog wat, waardoor je ‘normale’ dingen soms niet aandurft? Of word je snel onzeker van bepaalde situaties, waardoor je misschien niet meedoet aan activiteiten waar anderen blijkbaar geen problemen mee lijken te hebben? Word je weleens gezien als spelbreker of vinden ze je een angsthaas en baal je daarvan?

In onze drukke maatschappij kan het soms gebeuren dat je overweldigd wordt door van alles en nog wat. Het gevolg kan zijn dat je voor van alles en nog wat bang geworden kunt zijn. Zelfs kleine onbenullige dingen kunnen angstgevoelens opwekken bij je en niets is zo vervelend om steeds maar weer op de een of andere manier geblokkeerd te worden door angst.

Het probleem is echter dat je niet zomaar even tegen jezelf kunt zeggen dat je niet meer bang hoeft te zijn. Angst is niet iets dat je op commando kunt uitschakelen. Of toch wel?

Wees gerust. Met de sessie Vrij van alle angsten bevrijd je jezelf van irreële angsten, waardoor je elke situatie weer gewoon aankunt. Wanneer je enkele keren geluisterd hebt naar Vrij van alle angsten worden aan angst gekoppelde blokkades in je brein opgeheven, zodat je dingen kunt doen die je eerder niet voor mogelijk hield.

Je ontwikkelt daarmee de kracht om je angsten onder ogen te zien, te relativeren, en vervolgens los te laten. En wanneer je dat doet, zul je merken dat je angsten verdwijnen, je meer lef krijgt en je vrijer en blijer leeft.

Download nu Vrij van alle angsten en je bent al snel geen angsthaas meer!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1705 Categorie: Tags: , , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

1 beoordeling voor Vrij van alle angsten

  1. Waardering 5 uit 5

    Marc (geverifieerde eigenaar)

    Deze sessie heeft mij zeer goed geholpen om mijn angsten te overwinnen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten