Menu

Vrij van angst om gek te worden

Gek worden, gestoord worden, ze niet meer op een rijtje hebben, waanzinnig worden… Er zijn veel manieren om uit te drukken wat er met de menselijke geest gebeurt wanneer het gestrest is. Maar het kan ook zijn dat je in je familie iemand hebt met ’emotionele problemen’ en ben je bang dat jij het ook krijgt.

Vaak hebben we het over gek worden, terwijl we eigenlijk zwaar gestrest bedoelen. Echte mentale waanzin is vaak iets anders. Bang zijn om gek te worden gebeurt vaak als mensen niet begrijpen wat echte waanzin is en hoeveel ze voor zichzelf kunnen doen om zich beter te voelen.

Bang zijn om gek te worden kan angstaanjagend zijn. Een gevoel van controle hebben en houden is erg belangrijk. Deze angst kun je vooral krijgen als je je overweldigd voelt, ongeacht wat daarvan de oorzaak is. Wat belangrijk is om te weten is dat heel veel mensen weleens serieus last hebben gehad van het gevoel of de gedachte dat ze gek worden.

Sterke emoties maken ons irrationeel. Als je daar last van hebt, dan kun je soms ten onrechte denken dat het een vorm van gekte is. Maar dat is het niet. Vaak is het zo dat wanneer de emotie afzwakt, de rationaliteit terug komt. Iemand zei ooit: “Hoe hoger de emotie, hoe lager je intelligentie.” Om die reden kunnen mensen ‘domme’ dingen doen als ze hoog in hun emotie zitten.

Er zijn dingen die je zelf kunt doen om je mentaal gezonder te voelen en het gevoel om gek te worden af te zwakken. Eén daarvan is om het emotionele deel van je geest te kalmeren door je regelmatig en diep te ontspannen.

Een snellere manier is luisteren naar de sessie Vrij van angst om gek te worden die je helpt om diep te ontspannen. Tegelijkertijd zal de sessie in directe zin het deel van je brein dat emoties geeft geruststellen. Je gaat je zekerder voelen en je krijgt het gevoel dat je de controle hebt over jezelf (en dat heb je ook). Hierdoor zal de angst om gek te worden wegsmelten.

Download nu Vrij van angst om gek te worden en herwin het vertrouwen in je eigen geest.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst om gek te worden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten