Menu

Vrij van angst voor armoede

We hebben allemaal wel eens gedachten gehad als “wat als ik mijn baan kwijtraak?” of “wat als ik geen inkomen meer zou hebben?”.

De meesten leggen dit weer naast zich neer zonder er verder al teveel over na te denken. Maar als je dit niet kunt, kan de angst om zonder geld te zitten beklemmend zijn, je beroven van je plezier in het leven en zorgen dat je het steeds somberder gaat zien.

Je ziet jezelf bij wijze van spreken al in een kartonnen doos zonder eten onder een brug liggen, en het radeloze machteloze gevoel dat je daarbij krijgt maakt je bang en onzeker. Om het nog maar niet over het effect van een ‘self fulfilling prophecy’ te hebben.

Maar naast dit soort gedachten is het effect van de angst voor armoede nog erger en dichterbij dan je denkt. Deze angst kan namelijk ook ervoor zorgen dat je jouw succes op voorhand gaat frustreren en saboteren, zonder dat je het je realiseert. Want wat je niet hebt, kun je ook niet verliezen.

Of het zorgt ervoor dat je angstvallig geen geld uit durft te geven, waardoor de gehele gelddoorstroming tot stilstand komt. De meeste mensen realiseren zich niet dat je daarmee ook de inkomsten onder druk zet.

Het is van groot belang, indien je financieel succesvoller wilt worden, dat je je angst voor armoede (ook al voelt het niet zo) uit je systeem wist.

De sessie Vrij van angst voor armoede helpt je te zien waar je angst voor armoede vandaan gekomen is en helpt je er op een eenvoudige manier vanaf.

Nieuwsberichten over bijvoorbeeld de bankencrisis en negatief uitvallende werkloosheidscijfers hebben geen effect meer op jouw eigen gemoedsrust.

Je voelt je veilig en ontspannen, ongeacht wat er in jouw leven of dat van anderen gebeurt en je durft te investeren op een verantwoorde en juiste manier.

Je houdt daarmee de geldstroom op gang, waarna je in staat bent deze te vergroten. En dat betekent dat je inkomsten mee vergroten.

De sessie Vrij van angst voor armoede helpt je de balans tussen wat er uitgaat en wat er binnenkomt te verbeteren.

Download nu de sessie Vrij van angst voor armoede en kom los uit de greep van je eigen gedachten

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor armoede” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten