Menu

Vrij van angst voor bacterien

Overal om ons heen kun je bacteriën vinden. En niet alleen om ons heen, ook in ons eigen lichaam. Maar wat als je bij alles wat je doet, vastpakt, eet of drinkt, vooral bezig bent met bang zijn voor wat mogelijk aanwezige bacteriën kunnen aanrichten?

Wat als je de hele dag door bezig bent met schoonmaken, je zorgen maken over hygiëne en geobsedeerd bent geraakt door bacteriën en angst voor infecties?

Met deze sessie Vrij van angst voor bacterien ga je het allemaal weer binnen proporties zien. Je krijgt een gezonde kijk op bacteriën en de angst verdwijnt.

Je kunt weer ontspannen genieten van de normale dagelijkse dingen, zonder compleet beheerst te worden door obsessieve gedachten omtrent hygiëne en bacteriën.

Download nu de sessie Vrij van angst voor bacterien en begin weer te leven.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor bacterien” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten