Vrij van angst voor besmetting

Sinds de Corona-crisis begon zijn mensen steeds banger geworden om ‘besmet’ te raken. Virussen, bacterieën, besmettingen… inmiddels zijn het triggerwoorden die velen direct in een mondkapje en handschoentjes doen duiken, of ze doen een greep naar de handgel.

Ben jij ook zo iemand? Ben je bang dat je besmet raakt met een virus als je te dicht bij andere mensen komt?

Is het risico op besmetting iets waar je veel over nadenkt, wat inmiddels wellicht een obsessie (geworden) is? Zelfs als je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om het te voorkomen?

Een deel van het probleem is natuurlijk dat je altijd risico loopt om besmet te raken. Die angst is niet volledig ongegrond. Er zijn immers altijd al ongekende hoeveelheden virussen en bacterieën aanwezig en mensen worden elke dag besmet. Dus het nemen van voorzorgsmaatregelen om besmetting te voorkomen is zeker een goed idee, om jezelf te beschermen.

Maar wanneer dit een obsessie wordt, en het niet meer om redelijke voorzorgsmaatregelen gaat, dan heb je te maken met een heel ander probleem.

Je brein zal namelijk blijven aansturen op méér voorzorgsmaatregelen. Hoeveel je ook doet, zodra de angst voor besmetting een obsessie wordt, zal je brein nooit tevreden zijn en heb je altijd het gevoel dat de wereld om je heen onveilig is.

De obsessie wordt pure angst, een stemmetje in je hoofd dat je continu influistert dat je meer moet doen, waardoor je je uiteindelijk nauwelijks meer buitenshuis durft te begeven. Want buiten… daar zijn virussen, bacterieën en andere mensen die mogelijk besmettelijk zijn!

Misschien dat je op sommige momenten wel herkent dat je gedachten een loopje met je nemen. Dat je je bang hebt laten maken door de media en zogenaamde ‘experts’ op televisie en internet.

En het kan zijn dat je je realiseert dat je wel héél erg ver gaat met je voorzorgsmaatregelen. Toch is dat niet genoeg om je gedrag te veranderen en de obsessieve gedachten zullen er niet door verdwijnen.

Sterker nog, hoe meer je bewust je best gaat doen om er tegenin te gaan en hoe harder je je brein een halt wilt toeroepen, hoe moeilijker het wordt. Onbewust maak je het namelijk tot iets héél belangrijks, waardoor je brein het juist niet wil loslaten en nog een tandje bij zet!

De grote vraag is dan ook: hoe kom je los van die obsessieve gedachten?

De kunst is om die gedachten te gaan herkennen voor wat ze zijn, en ze objectief te bekijken zodra ze opdoemen. Als je objectief naar obsessieve gedachten kijkt, zonder dat je emoties de overhand nemen, en ze rustig en zelfverzekerd aan de kant zet, zullen ze steeds minder vaak komen.

Natuurlijk denk je nu ‘ja hallo, hóe dan?!’ Maar dat is makkelijker dan je zou denken.

Met de sessie Vrij van angst voor besmetting help je je brein op onbewust niveau te veranderen, zodat je op een volledig natuurlijke manier, als vanzelf, je obsessieve gedachten kunt beheersen. Zonder dat je emoties een rol gaan spelen.

Vrij van angst voor besmetting stelt je in staat om een rustige, gebalanceerde houding ten aanzien van je gezondheid te ontwikkelen.

Al na een paar keer luisteren zul je merken dat je kalmer en objectiever bent als je nadenkt over besmetting. Je benadert hygiëne op een redelijke en verstandige manier.

Ook merk je dat je in staat bent om obsessieve gedachten te stoppen, voordat ze op hol kunnen slaan. Hierdoor voel je je over het algemeen veel meer op je gemak en zekerder.

Download Vrij van angst voor besmetting nu en bevrijd jezelf uit de greep van obessieve gedachtepatronen zodat angst voor besmetting niet langer je leven bepaalt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1798
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.