Menu

Vrij van angst voor bruggen

Voel je angst of zelfs paniek opkomen als je eraan denkt dat je over een brug rijdt? Rijd je liever een eind om, in plaats van over een brug te moeten?

Misschien denk je dat je de enige bent die zo’n fobie heeft, maar verrassend genoeg is het een algemeen voorkomende angst. Veel mensen die verder nergens bang voor zijn, verstijven als het aankomt op over bruggen rijden. Zelfs als ze geen hoogtevrees hebben.

Je brein heeft geleerd om angst te koppelen aan bruggen. En zelfs als je bewust vindt dat dit een onredelijke, irrationele angst is, geeft je onderbewustzijn een angstreactie zodra de mogelijkheid opdoemt dat je over een brug heen moet rijden.

Gelukkig kun je met de sessie Vrij van angst voor bruggen op een eenvoudige, ontspannen manier loskomen van deze angst. Het gevolg is dat het je onverschillig laat.

Een brug wordt weer gewoon een brug, zonder dat daar een reactie door getriggerd wordt. Of je er nu overheen moet of niet, het maakt na Vrij van angst voor bruggen helemaal geen verschil meer in hoe je je voelt.

Hoe onwaarschijnlijk dat nu ook mag lijken, je zult verbaasd staan van wat het luisteren naar deze sessie voor je zal doen!

Download nu Vrij van angst voor bruggen en ervaar zelf hoe snel en makkelijk je van je angst af komt, en voortaan zelfverzekerd en rustig over bruggen heen durft.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor bruggen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten