Menu

Vrij van angst voor de dood

Angst voor de dood, ook wel thanatofobie genoemd, is een specifieke fobie voor de dood, om dood te gaan en zaken die aan doodgaan doen denken.

Sommige mensen die last hebben van deze angst kunnen bijvoorbeeld stelselmatig de confrontatie met de dood proberen te ontlopen.

Dit doen zij door het mijden van begrafenissen of niet naar kerkhoven gaan. Mocht de confrontatie onvermijdelijk zijn, dan kan een zeer sterke onrust of zelfs paniek ontstaan.

Deze sessie Vrij van angst voor de dood laat je inzien, voelen en begrijpen dat de dood onderdeel is van de reis die we hier op aarde maken.

Je gaat het leven meer waarderen en haalt er alles uit dat het te bieden heeft.

Na deze sessie ga je de dood in het juiste perspectief zien, waardoor elke dag interessanter voor je wordt.

Zonder deze angst leef je bewuster, vrijer en prettiger.

Download nu de sessie Vrij van angst voor de dood en leer dat de dood een deel is van het spel hier op aarde, waardoor je lekkerder en rustiger leeft.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor de dood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten