Menu

Vrij van angst voor emoties

Laat je angst voor emoties bepalen hoe je je gedraagt, of hoe je vindt dat anderen zich moeten gedragen? Ben je altijd een ‘pleaser’ om te voorkomen dat mensen van streek raken of boos op je worden?

Heftige emoties kunnen beangstigend zijn, dat is waar. Ontzettend boze of extreem angstige mensen kunnen vernietigend zijn, zelfs als ze het niet zo bedoelen. En heftige emoties kunnen moeilijkheden veroorzaken.

Euforische mensen kunnen niet helder denken. Denk aan bruidsparen die met hun hoofd in de wolken lopen. Het is niet voor niets dat er weddingplanners en ceremoniemeesters worden aangesteld, om te zorgen dat op de grote dag alles rustig, kalm en volgens plan verloopt.

Heftige emoties kunnen ook zorgen dat je alles om je heen anders ervaart. Sommige onbenullige dingen kunnen ineens een kwestie van ‘leven of dood’ worden, waardoor de écht belangrijke zaken vergeten worden. Of er worden beslissingen genomen die door verhitte emoties helemaal verkeerd zijn en nare gevolgen hebben.

Het gevolg kan zijn dat je bang bent geworden voor emoties. Bang voor het effect dat ze kunnen hebben op je leven.

Vaak ontstaat deze angst doordat je bent geconfronteerd met heftige emoties bij andere mensen. Doordat zij hun emoties niet konden reguleren, of mogelijk zelfs gebruikten om aandacht te trekken, of dingen voor elkaar te krijgen.

Een andere oorzaak kan zijn dat er negatief werd gereageerd op jóuw emoties. Dat je gezegd werd dat boosheid slecht is, bijvoorbeeld. Of dat je gestraft werd omdat je huilde, of je frustraties uitte.

Maar wat zijn emoties nou eigenlijk? Onze emoties zijn een vitaal onderdeel van onze menselijkheid. Ze leiden je bij het nemen van beslissingen, ze bepalen onze interactie met de wereld om ons heen.

Emoties beschermen ons, sporen ons aan tot actie, maken ons enthousiast, verbinden ons, plezieren ons, en ze helpen ons bij het verwerken van verliezen en problemen. We hebben emoties nodig om de wereld te kunnen ervaren!

De angst voor emoties is ontstaan op onbewust niveau. En de sessie Vrij van angst voor emoties is dan ook bij uitstek geschikt om deze angst te elimineren.

Je geeft je onderbewustzijn als het ware een ‘update’. Voortaan kun je emoties ervaren zonder dat het je angst aanjaagt, of het nu je eigen emoties of die van anderen zijn.

Dit helpt je om je vrijer te voelen. Emoties mogen er zijn, ze mogen geuit worden, en voortaan zullen emoties je juist helpen bij het nemen van beslissingen.

Je leert weer vertrouwen op je gevoel, en of het nu vreugde of verdriet is, je hoeft het niet langer op te kroppen.

Download nu Vrij van angst voor emoties en voel weer hoe het is om jezelf in al je menselijkheid te accepteren, met het hele palet aan emoties dat in je schuilgaat!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor emoties” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten