Menu

Vrij van angst voor fotografie

Even lachen naar het vogeltje… en klik! Je staat er goed op.

Maar dat geldt niet voor iedereen, want veel mensen zijn op de één of andere manier bang om gefotografeerd te worden.

Vrees je het geluid van de camera of het gezoem van de videocamera? Heb je het gevoel weg te willen duiken, zodra er een camera op je gericht wordt?

In dit tijdperk van selfies en overal maar foto’s van kunnen maken met mobiele telefoons kan het aanvoelen alsof je niet meer van deze tijd bent. Je kunt het niet uitstaan als iemand je fotografeert en je kunt er zelfs van in paniek raken.

Angst om op de foto gezet te worden is moeilijk uit te leggen aan anderen en vaak zul je smoesjes bedenken, waarom je dat niet wilt. Uiteindelijk is het zelf ook vaak niet goed te snappen waar je nou eigenlijk precies bang voor bent. Het zou toch eigenlijk iets leuks moeten zijn, toch?

Wellicht dat je tegen anderen zegt dat je niet fotogeniek bent, dat je niet wilt dat anderen je zo zien of over je kunnen oordelen. Of misschien heb je het gevoel dat je geen controle hebt over de situatie. Hoe dan ook heb je een sterk negatief gevoel over op de foto gezet worden.

Het goede nieuws is dat je de emotionele gevoelens los kunt koppelen. Je zult het nog steeds belangrijk vinden wie een foto van je maakt en waarom, alleen triggert dit met de sessie Vrij van angst voor fotografie geen negatieve emoties meer.

Je voelt je voortaan rustig bij het idee om gefotografeerd te worden en je bent vrij te kiezen of je het toestaat, in plaats van automatisch weg te duiken. En wanneer je het toestaat, dan kun je ontspannen lachen in de camera, zonder een strak gespannen gevoel te hebben.

Je zult ontdekken dat na de sessie Vrij van angst voor fotografie je zowel lichamelijk als geestelijk heerlijk ontspannen blijft, waardoor je zeer effectief en prettig losbreekt van deze blokkerende gevoelens. Je zult snel ontdekken dat:

  • je veel meer van sociale gelegenheden kunt genieten dan eerst
  • je het leuk vindt om op de foto gezet te worden
  • je net zo gemakkelijk nee zegt, als het je niet uitkomt
  • je zoveel meer ontspannen bent als er een camera in de buurt is
  • je leven veel prettiger en ontspannen wordt

Download nu Vrij van angst voor fotografie en bevrijd jezelf om meer te genieten van leuke dingen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor fotografie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten