Menu

Vrij van claustrofobie

Ken je het beklemmende gevoel dat je opgesloten zit in een afgesloten ruimte?

Misschien een lift, een andere afgesloten ruimte of een nauwe plek, waarin je vastzit en dat je het gevoel hebt dat je stikt doordat je longen dichtgedrukt worden, waardoor je geen lucht meer krijgt?

Of het gevoel dat je vast zit en er niet meer uit kunt?

Claustrofobie is een verschrikkelijke angst om opgesloten te zitten in een afgesloten ruimte.

Veel mensen denken dat het alleen om kleine ruimtes gaat, zoals liften of een toilet, maar in feite zijn er ook veel mensen die deze angst hebben in een grote ruimte. Het gevoel dat je er niet uit kunt is wat deze angst zo erg maakt.

En het probleem met deze fobie is dat deze de neiging heeft zich te verspreiden. Als je er last van hebt, dan ga je vaak vooruit denken om elke situatie op voorhand te kunnen vermijden die je claustrofobische gevoel kan triggeren.

Maar je hebt niet altijd alles in de hand en wanneer je dan ineens in zo’n situatie terechtkomt, dan kan dit een enorme impact op je hebben.

Bij het overwinnen van claustrofobie zal je onderbewustzijn ‘opnieuw leren’ dat het zich net zo gemakkelijk kan voelen in gesloten ruimtes als in open ruimtes. Hierdoor zal het niet meer nodig zijn om angstreacties voor je te genereren.

Hypnose is een bijzonder effectieve methode om dit te doen, omdat het je kalm en super ontspannen houdt terwijl je in een situatie bent, waar je eerder van in de stress schoot. Je leert je brein om anders te reageren.

En wanneer dit gebeurt, zul je je anders gaan voelen. Het eerdere angstaanjagende gevoel blijft uit. Je voelt je kalm en ontspannen, waardoor je zelfverzekerdheid ook groeit.

De meeste mensen zijn verbaasd als ze ontdekken hoe aangenaam deze sessie is en hoe snel het kan werken.

De sessie Vrij van claustrofobie helpt je weer opgelucht en vrij te kunnen ademen, doordat het benauwde, beklemmende gevoel, wanneer je je in een afgesloten ruimte bevindt, vervangen wordt door een prettig gevoel van ruimte, vrijheid en openheid.

Je durft weer gewoon in afgesloten ruimtes te stappen, terwijl je je lekker en ontspannen voelt.

Download nu de sessie Vrij van claustrofobie en krijg de totale controle over jezelf terug

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van claustrofobie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten