Menu

Vrij van faalangst

Is faalangst een probleem dat de weg naar wat je wilt blokkeert? Of kun je niet in actie komen, omdat je denkt hoe ‘vreselijk’ het zou zijn als je het verkeerd doet?

Wat is het precies dat je werkelijk wilt, of moet doen? Misschien heeft het iets te maken met je werkleven? Misschien moet je een stap vooruit maken in je carrière, of zelfs van baan veranderen?

Of is het iets persoonlijks, zoals een bepaald iemand om een date vragen, een moeilijk gesprek aangaan of wil je gewoon meer uit het leven halen?

Of mankeer je iets en ben je bang dat het niet meer goedkomt? Dit zijn allemaal vormen van faalangst.

Wat het ook is, het kan een beetje logisch zijn om je zorgen te maken over hoe dingen zullen aflopen. Wij mensen hebben het vermogen ontwikkeld om verschillende resultaten in gedachten voor te stellen. Dat kan een voordeel zijn.

Maar het heeft ook een nadeel. Wanneer je je voorstelt dat dingen fout lopen, in plaats van goed, kun je verstrikt raken in het drama van dit alles, nog voordat het gebeurd is. Je kunt je daardoor angstig gaan voelen.

En als je bang bent, heb je de neiging meer aandacht te geven aan die gevoelens dan aan je kalme denkende brein. Zulke gedachten werken enorm verstikkend en kunnen ervoor zorgen dat je helemaal niets meer doet.

Door de angst wordt de manier hoe je tegen dingen aankijkt vertroebeld, waardoor je foute beslissingen kunt nemen.

De vraag is dus hoe je kunt nadenken over allerlei situaties die kunnen gebeuren, zonder dat deze faalangst je beoordelingsvermogen beïnvloedt?

Deze sessie Vrij van faalangst kan je helpen om van binnenuit een rustig en kalm gevoel te hebben en houden, ongeacht wat je doet of gaat doen.

Ongeacht wat de uitkomst kan zijn, zul je merken dat je kalm blijft, zodat je de juiste richting kunt kiezen die leidt tot gewenst resultaat.

Je overwint met deze sessie je faalangst, waardoor je ontsnapt aan de gemene val die faalangst eigenlijk is. Een extra voordeel is dat je een diep gevoel van kalmte krijgt, op elk moment van je leven. Je voelt je rustig en helder, in tegenstelling tot vroeger.

En je ontdekt dat je de natuurlijke opwinding van dingen die gaan komen veel makkelijker aankunt, waardoor je meer vertrouwen in jezelf krijgt. Uitdagingen (zelfs rampen) brengen je dankzij Vrij van faalangst niet meer van je stuk, door het nieuwe zelfvertrouwen dat je hebt. Je kunt dingen doen die eerder onmogelijk leken!

Download nu Vrij van faalangst en ontdek dat ook jij het leven vol zelfvertrouwen aankunt.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van faalangst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten