Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Vrij van faalangst

Is faalangst een probleem dat de weg naar wat je wilt blokkeert? Of kun je niet in actie komen, omdat je denkt hoe ‘vreselijk’ het zou zijn als je het verkeerd doet?

Wat is het precies dat je werkelijk wilt, of moet doen? Misschien heeft het iets te maken met je werkleven? Misschien moet je een stap vooruit maken in je carrière, of zelfs van baan veranderen?

Of is het iets persoonlijks, zoals een bepaald iemand om een date vragen, een moeilijk gesprek aangaan of wil je gewoon meer uit het leven halen?

Of mankeer je iets en ben je bang dat het niet meer goedkomt? Dit zijn allemaal vormen van faalangst.

Wat het ook is, het kan een beetje logisch zijn om je zorgen te maken over hoe dingen zullen aflopen. Wij mensen hebben het vermogen ontwikkeld om verschillende resultaten in gedachten voor te stellen. Dat kan een voordeel zijn.

Maar het heeft ook een nadeel. Wanneer je je voorstelt dat dingen fout lopen, in plaats van goed, kun je verstrikt raken in het drama van dit alles, nog voordat het gebeurd is. Je kunt je daardoor angstig gaan voelen.

En als je bang bent, heb je de neiging meer aandacht te geven aan die gevoelens dan aan je kalme denkende brein. Zulke gedachten werken enorm verstikkend en kunnen ervoor zorgen dat je helemaal niets meer doet.

Door de angst wordt de manier hoe je tegen dingen aankijkt vertroebeld, waardoor je foute beslissingen kunt nemen.

De vraag is dus hoe je kunt nadenken over allerlei situaties die kunnen gebeuren, zonder dat deze faalangst je beoordelingsvermogen beïnvloedt?

Deze sessie Vrij van faalangst kan je helpen om van binnenuit een rustig en kalm gevoel te hebben en houden, ongeacht wat je doet of gaat doen.

Ongeacht wat de uitkomst kan zijn, zul je merken dat je kalm blijft, zodat je de juiste richting kunt kiezen die leidt tot gewenst resultaat.

Je overwint met deze sessie je faalangst, waardoor je ontsnapt aan de gemene val die faalangst eigenlijk is. Een extra voordeel is dat je een diep gevoel van kalmte krijgt, op elk moment van je leven. Je voelt je rustig en helder, in tegenstelling tot vroeger.

En je ontdekt dat je de natuurlijke opwinding van dingen die gaan komen veel makkelijker aankunt, waardoor je meer vertrouwen in jezelf krijgt. Uitdagingen (zelfs rampen) brengen je dankzij Vrij van faalangst niet meer van je stuk, door het nieuwe zelfvertrouwen dat je hebt. Je kunt dingen doen die eerder onmogelijk leken!

Download nu Vrij van faalangst en ontdek dat ook jij het leven vol zelfvertrouwen aankunt.

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1795
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.