Menu

Vrij van faalangst

Is faalangst een probleem dat de weg naar wat je wilt blokkeert? Of kun je niet in actie komen, omdat je denkt hoe ‘vreselijk’ het zou zijn als je het verkeerd doet?

Wat is het precies dat je werkelijk wilt, of moet doen? Misschien heeft het iets te maken met je werkleven? Misschien moet je een stap vooruit maken in je carrière, of zelfs van baan veranderen?

Of is het iets persoonlijks, zoals een bepaald iemand om een date vragen, een moeilijk gesprek aangaan of wil je gewoon meer uit het leven halen?

Of mankeer je iets en ben je bang dat het niet meer goedkomt? Dit zijn allemaal vormen van faalangst.

Faalangst is een beetje logisch

Wat het ook is, het kan een beetje logisch zijn om je zorgen te maken over hoe dingen zullen aflopen. Een van de interessante voordelen van de menselijke evolutie is dat je het vermogen ontwikkeld hebt om verschillende resultaten in gedachten voor te stellen en je alvast voor te bereiden op een breed scala aan verschillende uitkomsten.

Maar dit heeft ook een nadeel. Wanneer je je voorstelt dat dingen fout lopen, in plaats van goed te gaan, kun je verstrikt raken in het drama van dit alles, nog voordat het gebeurd is. Je kunt je daardoor angstig gaan voelen.

En als je bang bent, heb je de neiging meer aandacht te geven aan die gevoelens dan aan je kalme denkende brein. Hoe sterker deze angst, hoe meer je denkende geest aan de kant geschoven wordt. En dan denk je vaak alleen nog maar dingen als: “Oh mijn god, wat vreselijk! Ik kan dat niet doen!, het komt nooit meer goed”.

Dat soort gedachten werken enorm verstikkend en kunnen ervoor zorgen dat je helemaal niets meer doet.

Emotioneel denken verstoort je beoordelingsvermogen

Nu is deze manier van denken misschien niet zo erg, als je je daarmee realiseert dat een bepaalde richting leidt tot een zeer ongewenst resultaat. Maar het probleem is dat deze vorm van angst eigenlijk niet nodig is. Het is namelijk niet gebeurd. Maar zodra je last hebt van die angst, vertroebelt deze wel de manier hoe je tegen dingen aankijkt. En daardoor kun je foute beslissingen nemen.

De Oplossing

De vraag is dus hoe je kunt nadenken over allerlei situaties die kunnen gebeuren, zonder dat deze faalangst je beoordelingsvermogen beïnvloedt?

Deze sessie Vrij van faalangst kan je helpen om van binnenuit een rustig en kalm gevoel te hebben en houden, ongeacht wat je doet of gaat doen.

Ongeacht wat de uitkomst kan zijn, zul je merken dat je kalm blijft, zodat je de juiste richting kunt kiezen die leidt tot gewenst resultaat.

Je overwint met Vrij van faalangst je faalangst, waardoor je ontsnapt aan de gemene val dat faalangst eigenlijk is.

Terwijl je ontspant en regelmatig naar je download luistert, zul je een diepgaande verandering in jezelf gaan voelen. Je zult merken dat je:

  • een diep gevoel van kalmte krijgt op elk moment van je leven
  • elke keer dat je luistert, je dieper ontspant
  • je rustig en helder voelt in tegenstelling tot vroeger
  • ontdekt dat je de natuurlijke opwinding van dingen die gaan komen veel gemakkelijker aankunt
  • jezelf volledig begint te vertrouwen om met uitdagingen (en zelfs met rampen) om te gaan, zonder in de stress te schieten
  • begint meer zelfvertrouwen te krijgen en dingen te doen die je eerder voor onmogelijk hield

Download nu Vrij van faalangst en breng rust en zekerheid in je leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van faalangst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten