Menu

Vrij van hoogtevrees

Ken je het verkrampende en verlammende gevoel als je je ergens op een bepaalde hoogte boven de vaste grond bevindt? Het gevoel dat je duizelig wordt, als genageld staat waar je staat en je geen voet meer kan verplaatsen?

Misschien heb je dit weleens meegemaakt toen je in een kermisattractie zat, ergens langs een ravijn reed, op een hoge brug liep of misschien in een flat of op een ladder stond.

Het probleem is echter dat we in onze maatschappij op veel verschillende plekken geconfronteerd kunnen worden met hoogte. En wanneer dit een belemmering vormt, dan kan het je vrijheid aardig beperken.

De sessie Vrij van hoogtevrees helpt je jouw angst voor hoogte te relativeren en los te laten, waardoor de spanning in je lichaam oplost en verdwijnt.

Je krijgt een lekker ontspannen gevoel en die panische angst voor hoogte verdwijnt. Hierdoor kun je verstandig nadenken over een mogelijk gevaar van de hoogte waarop je je bevindt, neem je de juiste beslissingen en leer je omgaan met alle situaties op dat moment.

De sessie Vrij van hoogtevrees geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, ongeacht of dat in een attractie is, over een brug, in de bergen als je op vakantie bent, of op een balkon of in een flatgebouw waar je vanuit de hoogte naar buiten kunt kijken.

Download nu de sessie Vrij van hoogtevrees en voel je ontspannen op hoge plekken

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van hoogtevrees” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten