Menu

Vrij van pleinvrees

Pleinvrees bestaat in verschillende gradaties en als je hier last van hebt, zou het goed kunnen dat je daardoor in een sociaal isolement terecht bent gekomen.

Sommige mensen met pleinvrees mijden zoveel mogelijk contact met anderen, waardoor zij zich uiteindelijk eenzaam kunnen gaan voelen. Ook kan het zijn dat je letterlijk de straat niet op durft, je niet verder van huis durft dan een bepaalde afstand, of je zoveel mogelijk wegblijft bij openbare gelegenheden.

Dit alles kan tot heel verdrietige situaties leiden, waardoor je je diep ellendig voelt en zelfs in een depressie kan raken.

Met deze sessie Vrij van pleinvrees kun je geholpen worden deze angstgevoelens snel te doen verminderen en uiteindelijk volledig weg te laten smelten.

Je krijgt hierdoor een kalm gevoel op straat, vrij van paranoia, en je leert en ervaart hoe kalm en rustig je blijft als je je waar dan ook buiten begeeft.

Deze sessie Vrij van pleinvrees helpt je een vrij en fijn gevoel te hebben, waar je eerder last had van pleinvrees. Je sociale contacten kunnen hierdoor herstellen en je leven wordt weer normaal, waardoor je je gelukkiger voelt.

Download nu de sessie Vrij van pleinvrees en geniet weer van een vrij en fijn gevoel als je buiten bent.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1733 Categorie: Tags: , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van pleinvrees” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten