Menu

Vrij van podiumvrees

Podiumvrees kan je zonder waarschuwing overvallen. Je staat op het podium, de ogen van het publiek zijn op je gericht. Ze wachten op je en verwachten dat je zult optreden, maar plotseling krijg je het klamme zweet, je hoofd is leeg, je voelt je tong plakken in je mond en podiumvrees overvalt je!

Ken je de doodsangst dat je een blackout krijgt, je teksten vergeet of je niet meer weet wat je moet doen? Je bent daar en je stamelt. Je begint te trillen en je kunt niet meer doen van wat normaal geen probleem is voor je. Je voelt je gigantisch voor schut staat voor iedereen. Je kan wel door de grond zakken. En iedereen ziet het.

Deze hypnosesessie Vrij van podiumvrees helpt je jouw podiumvrees voorgoed en snel te wissen. Je stapt voortaan elke keer zelfverzekerd dat podium op, voelt je sterk, omdat je exact weet wat je gaat doen, waardoor je een verpletterende indruk achterlaat op je publiek.

Vrij van podiumvrees stelt je voortaan in staat om tot het juiste niveau te ontspannen, zodat je weer ware voldoening haalt uit elk optreden en je de zekerheid hebt dat het goed gaat. Je podiumvrees verdwijnt voorgoed en je levert een topprestatie met flair, ongeacht of het een toespraak, voorstelling, muziek maken of iets anders is dat je op het podium doet.

Download Vrij van podiumvrees nu en geniet verzeker je van een ontspannen, zeker en goed gevoel op het podium

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van podiumvrees” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten