Menu

Vrij van Rijangst

Maakt alleen de gedachte dat je ergens naartoe moet rijden met de auto je al meer of minder bang? Heb je een gespannen gevoel als je in de auto stapt?

Misschien heb je in het verleden ooit een slechte rijervaring gehad, waardoor je bang bent geworden om achter het stuur te kruipen. Maar zelfs als je niet zo’n ervaring gehad hebt kan je verbeelding je ook aanzienlijke stress bezorgen. En dan ga je meestal te veel nadenken over wat er allemaal kan gebeuren terwijl je rijdt. En natuurlijk de gevolgen daarvan. Al met al kan rijangst je behoorlijk in de weg staan.

Wanneer je bang bent om auto te rijden, vermindert je rationele denkvermogen. Dit is een normale vecht- of vluchtreactie. Dit betekent dat je bewuste denken wordt overgedragen ten gunste van de primaire drang om jezelf in veiligheid te brengen. En dat is natuurlijk erg handig als je je in een gevaarlijke situatie bevindt.

Helaas kan deze angst ook gekoppeld zijn geraakt aan situaties die niet levensbedreigend zijn, zoals autorijden.

En met deze sessie kun je die angstreactie herstellen.

De sessie Vrij van Rijangst helpt je af te komen van die beperkende rijangst. Je gaat op onbewust duidelijk het verschil zien en voelen tussen ingebeelde en realistische zaken. Hierdoor rij je voortaan veel meer ontspannen en zelfverzekerd.

Je voelt je beter als je achter het stuur zit, omdat je een innerlijk gevoel van realistische zekerheid hebt. En dat zorgt ervoor dat je veiliger rijdt. Je pakt sneller de auto en rijdt ontspannen waar je ook naartoe wilt. En dat betekent dat je meer geniet van de vrijheid van autorijden.

Terwijl je ontspant en regelmatig naar Vrij van Rijangst luistert ga je merken dat je:

  • Verlost bent van negatieve angstreacties op autorijden
  • Rustig en vol vertrouwen autorijdt
  • Beter de controle hebt over de auto waarin je rijdt

LET OP: Luister NIET naar deze sessie in de auto.

Download nu Vrij van Rijangst en geniet van een gevoel van gemak wanneer je de auto pakt, zodat je geniet van de reis naar je bestemming.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van Rijangst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten