Menu

Hypnotische facelift

Onder invloed van de zwaartekracht, zon, stress, roken, en ouderdom kan je gezicht de frisse jonge uitstraling verliezen.

Als je ouder wordt kun je rimpels krijgen, oogleden gaan hangen, kraaienpootjes ontstaan in de ooghoeken, de huid verslapt en gaat uitzakken, de kaaklijn verliest de rechte contouren en de plooien in het gezicht worden dieper.

Je gaat er ouder en vermoeider uitzien.

De Hypnotische facelift kan je helpen de effecten van ouderdom te verminderen. Je activeert met deze sessie het innerlijk herstelvermogen, waardoor de gezichtshuid van binnenuit gerevitaliseerd wordt.

Hierdoor gaat je huid er beter en strakker uitzien. Je zult merken dat je huid soepeler wordt, rimpeltjes verdwijnen en je leert je eigen schoonheid beter waarderen.

Doordat je huid strakker, mooier, gezonder en jonger uit gaat zien geef je je uitstraling een ware boost.

Download nu de Hypnotische facelift en krijg 100% natuurlijk een strakker en jonger gezicht

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hypnotische facelift” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten