Menu
Keer het verouderingsproces om

Keer het verouderingsproces om

5.00 van de 5 based on 3 customer ratings
(3 klantbeoordelingen )

Heb jij weleens mensen gezien die er veel jonger uitzien dan wat de kalender aangeeft? Een mens is een biologisch wezen, dat aan veroudering onderhevig is en omdat we allemaal uniek zijn, verouderd de een sneller dan de ander. Zo kan iemand van 50 er soms jonger uitzien dan een ander van 40.

Als we ouder worden krijgen we rimpels, worden we stijver en duurt het herstelproces langer. Veel mannen verliezen hun haar en worden kaal en wat dacht je van die grijze haren? Dit zijn allemaal tekenen van ouderdom, waar we maar al te graag iets aan zouden willen doen.

Dit zeer speciale hypnoseprogramma bestaat uit VIER + ÉÉN BONUS = VIJF delen, waarmee je innerlijke biologische verouderingsklok afgeremd, stopgezet en langzaam teruggedraaid wordt.

Je beleeft een uitzonderlijke ervaring bij het vinden van je eigen bron van jeugdigheid en door het terugdraaien van deze innerlijke biologische klok wordt het verouderingsproces omgekeerd.

Hierdoor voel je je steeds jonger en vitaler worden. Stijfheid en rimpels verminderen van binnenuit en je voelt je vitaler, krachtiger, flexibeler en jeugdiger.

Download nu dit bijzondere vijfdelige hypnoseprogramma Keer het verouderingsproces om en begin vandaag nog aan je nieuwe jeugd

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 174,97) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  104,97 Vanaf:  104,97

Wissen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Questions & Answers
 • Beoordelingen (3)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

Rated 5.00 out of 5 stars
3 beoordelingen
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

3 reviews for Keer het verouderingsproces om

 1. sonja@trancewerk.nl
  5 van 5

  Geweldig!Ik heb de sessie ‘keer het verouderingsproces om’ voor de eerste keer gedaan. Wat ik tot nu toe merk is dat ik bij de vierde cd (het verjongen van energie) voor het eerst mijn kinder-energie heb gevoeld als volwassene.
  Het is een andere energie dan die wij als volwassene kennen. Een kind dat rent, zweeft bijna. Geweldig! Ik ga je zeker op de hoogte houden.

  Is deze beoordeling nuttig? 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig

 2. hans_en_dory@trancewerk.nl
  5 van 5

  We zien en voelen de eerste subtiele veranderingenHa Michel,
  Het liefst zou ik onze ervaring delen op je website over een half jaar, want het gaat natuurlijk om de lange termijn. Maar we kunnen al wel iets zeggen over de eerste paar weken van onze verjonging.
  Ten eerste is het heel erg fijn om deze sessies samen met mijn partner te doen want we praten er heel veel over, het zit constant in onze gedachte en we denken allebei dat we de eerste subtiele veranderingen zien en voelen. Maar het allerleukste is dat we er zo blij van worden. Voor de eerste sessie hadden we het idee dat ons leven over twintig jaar bijna over zou zijn, nu zijn we in de volle overtuiging dat we allebei 120 worden zonder problemen. Dat betekent dat we op de helft van ons leven zijn. Behalve dat we op dit moment ons huis aan het bouwen zijn op een remote tropisch eiland kunnen we dus nog plannen maken om veel meer te bouwen en maken op ons landje. En het idee dat we tot ons 120 ste nog op en neer lopen op ons eigen stukje grond, en nog steeds groenten en fruit kweken geeft ons een enorme kick.
  Michel we zijn je erg dankbaar voor alle moeite die je gedaan hebt om de sessies bij ons te krijgen en we houden je op de hoogte als we opzienbarende dingen mee maken, want dat gaat zeker gebeuren.
  We zijn nu in Suva (de hoofdstad van Fiji)en hebben internet dat sneller is dan we ooit hebben gezien dus hebben we je laatste gratis sessie binnen gehaald, bedankt.
  Hans & Dory

  Is deze beoordeling nuttig? 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig

 3. KArl_Johnson@trancewerk.nl
  5 van 5

  heerlijk om te doenEven een review. Ik doe ‘keer het verouderingspro ces om’, waarom ook niet? Het is een uitgebreid programma dus je bent er wel even mee bezig. Ik vind het ten eerste heerlijk om te doen, alleen al voor het ontspannings-effect is het de moeite waard. Ten tweede kan ik me perfect inleven in de suggesties van het programma, bv ‘stel je voor dat je je 150e verjaardag viert’ of ‘zie jezelf weer als toen je 20 jaar was’. Het kan in mijn beleving niet anders dan dat je in dat geval aan het creeren bent met je geest. Ten derde, ik doe het nu zo’n 3 weken, voelt mijn lichaam daadwerkelijk goed en oogt het jong. Nu heeft dat waarschijnlijk met meerdere zaken te maken, maar ik ben ervan overtuigd dat dit programma en de mentale toestand waarin het me brengt, er zeker aan bijdraagt!

  Is deze beoordeling nuttig? 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Schrijf een beoordeling

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten