Menu

Natuurlijke anti-veroudering

We worden allemaal ouder. Er zijn mensen die al snel grijs, gerimpeld, stram en stijf worden en zichzelf er oud uit vinden zien en zich ook echt oud voelen.

En er zijn mensen die een bepaalde jeudigheid in zich houden. Zij zijn actief, doen van alles en zien er jong uit en voelen zich jong en krachtig.

De vraag is dus: “HOE wil jij oud worden?”

Maakt ouder worden je somber? Welke woorden associeer jij met ouder worden? Zwak, broos, bergafwaarts, rimpels, slap of seniel? Dit soort negatieve gedachten hebben een sterke neiging zich om te zetten in jouw realiteit. Stereotypen zijn heel erg krachtig. Als je ouder worden associeert met oud en zwak, dan wordt je waarschijnlijk ook sneller oud en zwak.

En hetzelfde geldt voor positieve gedachten. Uit onderzoek is gebleken dat positieve gedachten over ouder worden bepalen hoe snel je oud wordt en hoe je oud wordt. En dát is goed nieuws!

Daarom is het beter om een positieve kijk op ouder worden te hebben dan een negatieve! Want als je oud worden op onbewust niveau associeert met kracht, wijsheid en mooi zijn, dan wordt dát jouw realiteit. Dus ik stel je de vraag nogmaals: hoe wil jij oud worden?

Kijk maar eens naar ouderen die tot het einde jong van geest blijven. Dat zou jouw stereotype, jouw voorbeeld moeten zijn. Sommige mensen die ver in de 80 zijn hebben nog steeds een gespierd en soepel lijf en zien eruit als 30.

Onze samenleving is geobsedeerd door jong zijn. Maar ‘jong zijn’ hoeft niet alleen betrekking te hebben op het aantal jaren dat je jong bent geweest.

‘Jong zijn’ is een gemoedstoestand. De bevolking wordt ouder, maar jij kunt met behulp van de sessie Natuurlijke anti-veroudering krachtig oud worden en je tegelijkertijd jong blijven voelen.

De sessie Natuurlijke anti-veroudering helpt je om je op alle manieren te blijven ontwikkelen, terwijl de kalender meer aangeeft en jij je mentaal steeds jonger en vitaler voelt.

Op deze manier transformeer je jouw verouderingsproces!

Download nu Natuurlijke anti-veroudering en transformeer het verouderingsproces, voor een jeudige en energieke uitstraling

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natuurlijke anti-veroudering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten