Menu

Verouderingsangst voor vrouwen

Zodra vrouwen ouder worden, beginnen ze zichzelf in de spiegel te bestuderen op zoek naar kraaiepootjes en rimpels. En elke haar wordt nauwkeurig bekeken of er al grijs te zien is.

Al jong word je als vrouw verteld dat je er jong uit moet blijven zien, en dat je daarvoor allerlei crèmes, serums en zalfjes moet gebruiken.

Waarom doe je dat? En waarom zou je dat juist níet moeten doen?

Jeugd is mooi. Frisse en stralende gezichten, vol levenslust en energie, daar houden we van, toch?

Alleen lijkt het inmiddels wel de enige geaccepteerde vorm van schoonheid te zijn. Verouderen, wat we uiteindelijk allemaal doen, lijkt een soort taboe te zijn geworden.

Kijk maar om je heen. In reclames, videoclips, films, foto’s in tijdschriften, overal om je heen word je gebombardeerd met de overduidelijke boodschap dat jong gelijk staat aan mooi, en dat mooi gelijk staat aan goed. En wie wil er nou niet ‘goed’ zijn?

De schoonheidsindustrie wil niets liever dan je het gevoel geven dat je niet goed bent, tenzij je hun producten gebruikt. Waaraan door de media enthousiast meegewerkt wordt door het constant inzoomen op de uiterlijke (on)volkomenheden van bekende mensen, als acteurs en zangers (m/v).

Bij vrouwen worden rimpels, grijze haren, ouderdomsvlekken, afzakkende huid etc. gezien als persoonlijke zwakheden die je niet hoort te laten zien.

Het is geen wonder dat je daardoor als vrouw bang bent voor ouder worden, wat veel onzekerheid, faalangst en hartzeer tot gevolg heeft.

In feite ben je bang voor het verliezen van je identiteit, alsof je een soort ‘non-persoon’ wordt naarmate de veroudering zich in je lijf toont. Je krijgt het gevoel dat je niet goed genoeg meer bent naarmate je ouder wordt, alsof je niet meer meetelt.

Deze sessie Verouderingsangst voor vrouwen kan je helpen te ontsnappen aan de psychologische greep van de hedendaagse verering van ‘jeugd’.

Laat je niet langer aanpraten dat je minder bent als je ouder wordt. Je zult verbaasd staan hoe snel je met deze sessie een nieuw, uitgebalanceerd perspectief krijgt in hoe je denkt over gelukkig leven en ouder worden!

Verouderingsangst voor vrouwen geeft je een super ontspannen gevoel. Je batterij wordt weer opgeladen en je voelt je optimistisch over je toekomst en de plaats die je in de maatschappij inneemt als actief deelneemster.

Je angst voor veroudering verdwijnt en je voelt je op je gemak bij het natuurlijke proces dat zijn loop neemt naarmate je ouder wordt.

Download nu Verouderingsangst voor vrouwen en geniet weer van het leven, zonder zorgen over hoe je eruit ziet als je ouder wordt. Doordat je weer ontspannen in het leven staat, straal je meer energie uit en voel je je beter.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verouderingsangst voor vrouwen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten