Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Mediteren als een Zen-Monnik met de Trancewerk Geleide Meditatie Training

De geschiedenis van het mediteren

Mediteren Trancewerk Geleide Meditatie Training Zen MonnikMeditatie is een spirituele oefening die mensen vaak gebruiken ter ontspanning. Mediteren bestaat al eeuwen en veel religies deden aan meditatie op een andere manier zoals wij meditatie nu kennen. Het christendom, Hindoeïsme en boeddhisme doen al eeuwen aan meditatie en deze stijl van mediteren lijkt het meeste op de stijl die wij nu kennen.
Vele tradities komen terug in de huidige vorm van mediteren. Een vorm van mediteren voor een christen is bijvoorbeeld de betekenis van een gebed in stilte tot zich laten komen. Bij het Hindoeïsme doen ze vooral aan concentratie-meditatie, wat te vergelijken is met yoga. Een boeddhistische vorm van meditatie focust zich op de rust van de geest, verandering van de geest of een combinatie hiervan. Vooral de laatste twee geloofsovertuigingen hebben een grote invloed op de huidige manier van mediteren.

Voordelen van mediteren

Voordat ik het over de grote voordelen ga hebben van mediteren zal ik eerst de vraag beantwoorden: Wat is meditatie?
Mediteren Trancewerk Geleide Meditatie Training Modern MediterenVoor meditatie kun je je geest of gedachten het beste zien als een soort gereedschap. Mediteren is een techniek om te leren dit gereedschap te gebruiken. Het is een natuurlijke manier om je geest te leren kennen en te trainen. Maar het trainen van je gedachten is niet gemakkelijk en vergt veel oefening. Geleide meditatie neemt je aan de hand en leidt je eenvoudig door dit proces heen. Het enige dat je hoeft te doen is luisteren naar wat er gezegd wordt en je mee laten nemen door de woorden en muziek die je hoort.
Een groot voordeel van meditatie is dat het bijvoorbeeld depressie kan voorkomen. Ook kan het helpen depressieve gevoelens te vervangen door geluksgevoelens. Mensen die lijden aan depressie denken vaak aan het verleden of toekomst. Zij zien vaak geen licht meer aan het eind van de tunnel. Met behulp van meditatie leer je in het nu te leven, waardoor depressieve gevoelens afnemen, verdwijnen. Verder zorgt meditatie voor een betere focus en concentratie.
Mediteren Trancewerk Geleide Meditatie Training Harvard University LogoVerschillende studies, waaronder een studie van de Harvard University, hebben aangetoond dat het beoefenen van meditatie meer alfa-golven in de hersenen aanmaakt. Deze alfa-golven zorgen ervoor dat je beter kunt leren, meer informatie opslaat en creatiever wordt.
En dan tot slot het belangrijkste voordeel van meditatie, je wordt er gelukkiger van. Door meditatie wordt de verbinding tussen de linker en de rechter hersenhelft sterker dan gemiddeld. En hoe sterker deze verbinding, hoe gelukkiger een mens is. En wie wil er nu niet gelukkig zijn?

Geleide Meditatie Training

De Trancewerk geleide-meditatie training werkt ontspannend en kalmerend. Deze training bestaat uit een geleide-meditatiesessie die je leert hoe je moet mediteren. En als je het eenmaal geleerd hebt, door het simpelweg te doen, kun  je het daarna desgewenst op eigen ‘kracht’ doen. De geleide meditatie-training leert je dus hoe je moet mediteren. De training helpt je de gewenste meditatieve staat gemakkelijk en snel te bereiken.

Na het afronden van deze training zal er snel verschil gemerkt worden. Je zult een uitgerust en helder gevoel van geest hebben.
Een extra voordeel van deze geleide meditatie-training is dat je een ultieme ontspanning zult ervaren. Deze ontspanning zal een positief effect hebben op je immuunsysteem en spijsvertering. Ook krijg je door deze geleide-meditatie training een beter realiteitsbesef. Je zult in vele opzichten onverwacht positief verrast worden.
Heb je behoefte aan meditatie en weet je niet hoe je dit moet doen, of waar te beginnen? Of wil je het gewoon een keer proberen? Doe dit dan met behulp van de Trancewerk geleide-meditatie training voor een ultiem resultaat.
Klik hier voor meer informatie en om de geleide meditatie-training te downloaden.

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.