Menu

Geleide meditatie training

Geleide meditatie is een manier van verbeterde onthechting. Met geleide meditatie word je door middel van een verhaal meegenomen tijdens een meditatie. Dit is vaak de eenvoudigste manier om goed te leren mediteren.

Met een geleide meditatie kun je bijvoorbeeld je eigen emoties en gedachten ‘van buitenaf’ bekijken. Je kunt er als het ware invloed mee uitoefenen op de eb en vloed van je brein. Dit maakt je minder vatbaar voor onplezierige emoties en meer in staat om je potentieel te bereiken. Geleide meditatie is een van de beste manier om te leren mediteren.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die regelmatig mediteren gelukkiger zijn en minder vatbaar zijn voor depressie. Dit lijkt verband te houden met het feit dat wanneer je mediteert je een deel van je brein, dat tijdens depressie onderbenut wordt, juist actief gebruikt.

Meditatie verschilt van hypnose doordat de aandacht meer gefocust is op minder hersenactiviteit. Bij hypnose krijgt je onderbewustzijn de opdracht de oorzaak van een bepaald probleem op te sporen en deze oorzaak vervolgens op te lossen. Bij meditatie daarentegen is het uiteindelijke doel een bepaalde stilte in het brein te creëren.

Geleide meditatie kan diegenen helpen die nog nooit eerder gemediteerd hebben of diegenen die het willen leren, door ze te helpen de gewenste staat snel en makkelijker te bereiken.

Zoals alle sessies van Trancewerk is ook Geleide meditatie training uitermate ontspannend en kalmerend. Nadat je deze sessie hebt ervaren, zul je merken dat je meer uitgerust en helderder van geest bent. Je gaat je als herboren voelen. Daar komt bij dat ontspanning je immuunsysteem en spijsvertering ten goede komt.

De sessie Geleide meditatie training zal je in staat stellen om een beter realiteitsbesef te krijgen en het zal je op onverwachte manieren inspireren.

Download nu Geleide meditatie training en begin te genieten van de voordelen van een kalm en gefocust brein

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geleide meditatie training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten