Menu
Homepagina » Blog » Nieuw bewijs voor manifestatiekracht

Nieuw bewijs voor manifestatiekracht

Ik kwam iets interessants tegen, waarmee het bewijs van manifestatiekracht nog harder wordt.

Heb je ooit gehoord van Joseph (Joe) McMoneagle?

Ik had nog nooit van hem gehoord. Deze man werkte tientallen jaren als veteraan ‘remote viewer’ voor het Amerikaanse leger.

Joseph McMoneagle
(Copyright: The Monroe Institute)

Wat hij moest doen was op afstand specifieke plaatsen, situaties en mensen bekijken en alles doorgeven. Feitelijk ‘spioneerde’ hij op afstand.

En dat niet alleen, hij kon blijkbaar ook in de toekomst kijken. Dit noemen ze Future Remote Viewing (FRV).

Hij zag op afstand wat mensen nu deden en welke gevolgen dat zou hebben in de toekomst.

Wat hij deed was niet goed gokken of aannemen dat een bepaalde actie een bepaald resultaat zou hebben. Nee, wat hij deed was puur ZIEN wat er gebeurde in de toekomst.

Militaire onderscheiding

McMoneagle werd dan ook als een soort mentale tijdmachine gezien (en gebruikt) die het Amerikaanse leger veel informatie verschafte.

Hij was zo extreem goed in zijn werk dat hij er zelfs een militaire onderscheiding voor gekregen heeft. En dat is opzienbarend voor fenomenen als Remote Viewing en Future Remote Viewing, dat vaak als onzin afgedaan wordt. Het Amerikaanse leger dacht (en denkt) daar namelijk heel anders over.

Niet interessant

Nou vind ik zijn militaire carrière totaal niet interessant. Wat echter wel erg interessant is, is dat hij met pensioen ging en een aantal boeken heeft geschreven, waaronder het boek ‘Mind Trek’.

Een van zijn meest opmerkelijke bevindingen die hij had gedurende zijn tientallen jaren ervaring als professioneel RV’er van heden en toekomst is het volgende.

Hij ontdekte dat gedachten en erover praten een bepaalde energie genereert die er uiteindelijk voor zorgt dat er gemanifesteerd wordt. Hij noemde dit “The Verne Effect”. Dit houdt in dat wanneer iemand op een specifieke manier een bepaalde gedachte heeft over iets, hij of zij dat manifesteert.

Denken op een bepaalde manier

Die gedachten moeten dan wel op een specifieke manier geconstrueerd zijn. Niet zomaar aan iets denken, maar op een specifieke manier eraan denken. Mensen die dat (bij toeval) deden, manifesteerden hun gedachten in fysieke realiteit.

Deze conclusies kon hij trekken, omdat hij tientallen jaren elke keer opnieuw mensen moest bekijken en bestuderen en daarna vervolgens hun toekomstige resultaten zag.

Manifestatie begint dus met een gedachte. En hoe beter je bent in je gedachten op de juiste manier te vormen, te focussen, en de daarmee gecreëerde energie te kanaliseren en te versterken, hoe eerder je fysiek resultaat hebt.

Manifestatiekracht

En dat is exact wat je leert in de cursus ‘Manifesteren doe je zo!

Je leert je gedachten op de juiste manier (dat is een voorwaarde) extreem te focussen.

Ook leer je het juiste ingrediënt toe te voegen, om de manifestatie-energie die je daarmee creëert te versterken tot een niveau dat je daadwerkelijk fysieke resultaten boekt.

Wanneer je deze techniek leert, gaat je leven er heel anders uitzien. De reden is dat je ineens veel meer voor elkaar gaat krijgen, wat eerder alleen maar wensen waren.

Stop met hopen en wensen…

Klik hier en download deze super interessante cursus.

Wil je Trancewerk aanbevelen op Facebook? Dankjewel 🙂

Over Michel Lejeune

Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd klinisch hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele hypnosesessies, waarmee meer dan 1500 verschillende oplossingen geboden worden voor een groot scala aan klachten en problemen. Zijn sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten