Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Manifesteren doe je zo!

Wist je dat manifestatie een aan te leren eigenschap is? En wist je ook dat de kracht van manifestatie onlangs wetenschappelijk is aangetoond en bewezen?

Al eeuwenlang zijn mensen bezig met het ‘voor elkaar krijgen’ van wat ze willen. En laten we maar meteen met de deur in huis vallen: velen die zich op het pad van spiritualiteit en meditatie bevinden denken vaak dat meditatie of visualisatie voldoende is om hun wensen te realiseren.

Er wordt dan ook vaak ten onrechte de verwachting gecreëerd dat meditatie en visualisatie dé manieren zijn om je doelen te realiseren.

Heel veel mensen hebben daarbij ontdekt dat meditatie op zich erg rustgevend is, maar dat het onvoldoende is om daadwerkelijk dingen of wensen te manifesteren. Hetzelfde geldt voor visualisatie, oftewel het in gedachten zien van datgene dat je wilt.

Het probleem is dat meditatie en visualisatie slechts enkele ingrediënten zijn van het gehele manifestatieproces. Om écht iets te manifesteren heb je als het ware een bewezen recept nodig van meerdere ingrediënten, waar meditatie en visualisatie er slechts twee van zijn.

Wat de meeste mensen niet weten is dat er een derde ingrediënt nodig is om het manifestatieproces in werking te stellen. Zonder dit derde ingrediënt is meditatie en visualisatie een leuke oefening die veel rust en mogelijk inzicht en visie geeft, maar het helpt weinig tot niets bij het manifestatieproces.

In deze e-Cursus leer je op een zeer praktische wijze het ontbrekende ingrediënt op de juiste manier toe te voegen, waardoor je de ware kunst van het manifesteren onder de knie gaat krijgen.

Het is een combinatietechniek bestaande uit drie onderdelen die je nodig hebt om te kunnen manifesteren.

Deze cursus Manifesteren doe je zo! bestaat uit twee delen, te weten een theorie-deel, waarin je leert hoe het manifestatieproces precies werkt en uit welke onderdelen het bestaat en een bijbehorende speciale meditatiesessie waarin we het geleerde meteen in praktijk gaan brengen.

Het theorie-deel bevat tevens een 5-stappenplan, dat als voorbereiding dient om goed met de meditatiesessie te beginnen. Met behulp van NLP, visualisatie en meditatie, en de daarbij behorende geleide-meditatiesessie maak je je de stappen eigen van het manifesteren.

Michel Lejeune heeft uit eigen hand ondervonden hoe dit proces werkt en vertelt hoe hij geëxperimenteerd heeft met manifestatie en hoe iedereen deze experimenten zelf ook kan herhalen.

Ook vertelt hij hoe hij een droomwens, waar hij zijn leven lang al over droomde, met deze techniek in slechts enkele weken realiseerde.

Waarvoor gebruik je Manifestatiekracht?

Manifestatiekracht kun je voor van alles gebruiken. De een wil graag meer geluk of een spiritueler mens zijn, de ander wil graag een nieuwe auto, een betere job, een ander huis, meer aanzien of respect of gewoon meer geld om leuke dingen te kunnen doen.

Het maakt daarbij niet uit wat het is dat je wilt. Of het iets materieels of niet-materieels is. Uiteindelijk is alles energie en komt het manifestatieproces op hetzelfde neer, ongeacht wat het is dat je wilt manifesteren.

Zo kun je bijvoorbeeld iets realiseren dat misschien op dit moment ongrijpbaar of ver buiten je bereik lijkt. Het kan met deze techniek erop lijken dat onbereikbare dingen ineens voor je voeten liggen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het te pakken’.

Hoe simpel wil je het hebben? Stel, je hebt een doorsnee baantje en net voldoende geld om rond te komen en je auto, die eigenlijk al lang aan vervanging toe is, begeeft het.

Repareren kost handenvol geld en wie weet hoe lang het gaat duren tot het volgende het begeeft. Eigenlijk zou je een nieuwe auto moeten hebben, maar geld lenen is geen optie en je spaarpot is allang leeg. Wat nu?

Het resultaat

Met de e-Cursus Manifesteren doe je zo! leer je gebruik te maken van technieken die al duizenden jaren bestaan en waarvan de meeste mensen in onze ‘moderne maatschappij’ geen weet meer hebben. Je transformeert je leven snel in datgene hoe je het graag zou willen.

De e-Cursus is compact en to-the-point zonder overtollige ‘vulling’, waardoor je direct aan de slag kunt!

Download nu Manifesteren doe je zo! en start vandaag nog met wetenschappelijk bewezen zuivere manifestatiekracht om je droomleven te realiseren

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

 59,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 8001
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Michel,

  ik heb diverse sessies gedownlaod en doe ze regelmatig, b v manifesteren doe je zo, heel fijn en effektief vindt ik die sessie, maar kan die tijd die je nodig hebt om op dat onder bewustzijn nivo te komen niet ingekort worden? als ik de sessie start ga ik bijuna vanaf het begin naar onder diep en dieper,zo doende mijn vraag,ik heb nooit met hypnose gewerkt,maar dit bevalt mij zeer goed,ik weet er verder niks van,daarom zijn je video berichten zo goed voor mij,ze leveren begrip op voor iets wat ik eigenlijk al jaren terug had moeten hebben.

  groeten matheu

  • Beste Rico,

   Het pakket bestaat uit twee delen. Een theoriedeel, waarin alles wordt uitgelegd en een praktijkdeel. Het praktijkdeel werkt inderdaad op alfa-niveau, doordat je in een meditatieve staat gebracht wordt. Ik begeleid je tijdens deze meditatie van begin tot eind, waardoor je alleen hoeft te ontspannen en luisteren.

   Mocht je meer vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.

   Hartelijke groeten,
   Michel

 • Het theoretisch deel is helder en geeft een mooi inzicht en richtlijnen wat je in kan zetten
  zodat hetgeen dat je wilt manifesteren, realiseert.

  de linkjes zijn heel prettig om te gaan onderzoeken, zien en voelen,
  het meditatieve deel heel aangenaam.

  hartegroet Mieke

 • Beste Michel,

  Enige jaren geleden bestelde ik deze cursus. Toentertijd woonde ik in Thailand en ik wilde weer terug naar Nederland, waar ik een woning wilde huren in Zutphen, met name in de binnenstad. Volgens sommigen was dat bijna een onmogelijkheid.

  Niemand vertelde ik van mijn hypnose sessies. Binnen enige maanden tijd woonde ik in Zutphen, in de binnenstad en na volle tevredenheid.

  Momenteel ben ik weer bezig iets te manifesteren en hoewel enige strubbelingen zich voordeden, lijkt het er op dat ik binnenkort aan de slag kan met waar ik bezig ben te manifesteren.

  Deze cursus is van harte aan te bevelen.

  Vriendelijke groet,

  George.

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.